Odp: Dodatki w kuchni :)
Ciekawa rzecz, nie słyszałam jeszcze o niej, więc czas sprawdzić ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawa rzecz, nie słyszałam jeszcze o niej, więc czas sprawdzić ...
Ja też nie słyszałam.
Mi się bardzo podobają dekory kuchenne. To takie szklane panele z nadrukowaną fototapetę, które wykonuje się na wymiar i montuje zazwyczaj między blatem kuchennym a szafkami. Można w ten sposób bardzo ożywić wnętrze i zawsze coś oryginalnego.
A ja się zakochałam w takich drobiazgach, które tworzą w kuchni niepowtarzalny klimat - znacie?
[quote=a_grestowa]A ja się zakochałam w takich drobiazgach, które tworzą w kuchni niepowtarzalny klimat - znacie?[/quote]
No właśnie mi się strasznie podoba to ich lustro z okiennicami i zastanawiam się, czy ktoś już takie kupił Ale generalnie mają sporo fajnych przedmiotów, podoba mi się to, że można kupić sporo drobiazgów, które są naprawdę niedrogie a nadają się na świetne prezenty
Musi być dziwaczne, bo o czymś takim to jeszcze nie słyszałam... Zamiast okna się je montuje?...
Kalinka, nie jest dziwaczne i fantastycznie się komponuje ze stylem prowansalskim Wiem o które lustro chodzi, bo sama mam na nie chrapkę Widziałaś je?
Jeśli chodzi o dodatki i akcesoria do kuchni to wraz z żona zaopatrujemy się w produkty Duka. A wszystko zaczęło się od sztućców i zestawu noży
ja lubię Fiskars, drogie ale solidne
A ja od pewnego czasu jestem zwolenniczką Gerlacha. Chociaż mamy też parę rzeczy z Fiskarsa i też jesteśmy zadowoleni.
Najsolidniejsze to są radzieckie, mama przywoziła w latach 80 jak jeździła do Petersburga służbowo i służą jej do dziś
Tylko radzieckich już nie dostaniesz. Ale faktycznie są solidne. W domu rodzinnym mamy sporo radzieckich rzeczy.
Ale nie są zbyt ładne i eleganckie, np. gościom takich bym nie podała
[quote=Klaudia_a][quote=a_grestowa]A ja się zakochałam w takich drobiazgach, które tworzą w kuchni niepowtarzalny klimat - znacie?[/quote]
No właśnie mi się strasznie podoba to ich lustro z okiennicami i zastanawiam się, czy ktoś już takie kupił Ale generalnie mają sporo fajnych przedmiotów, podoba mi się to, że można kupić sporo drobiazgów, które są naprawdę niedrogie a nadają się na świetne prezenty [/quote]
Pisałam jeszcze w innym wątku, ale słuchajcie - jak się coś bardzo podoba, to trzeba to mieć Kupiłam to lustro z okiennicami i nadaje niepowtarzalnego klimatu, tak więc teraz chyba będę częściej kupowała sobie ładne rzeczy do mieszkania
No i polecam, bo teraz na stronie mają różne zniżki, np. za dołączenie do newslettera dostałam minus 20 zł miahome.pl
[quote]Pisałam jeszcze w innym wątku, ale słuchajcie - jak się coś bardzo podoba, to trzeba to mieć Kupiłam to lustro z okiennicami i nadaje niepowtarzalnego klimatu, tak więc teraz chyba będę częściej kupowała sobie ładne rzeczy do mieszkania
No i polecam, bo teraz na stronie mają różne zniżki, np. za dołączenie do newslettera dostałam minus 20 zł miahome.pl
dla mnie kompletnie nie ten styl.. dla osób lubiących nowoczesne wystroje i gadżety polecam sklep nierdzewka24.pl[/quote]
Ja podczas aranżacji kuchni skorzystałam z usług Ecke.pl - architektura wnętrz . Uważam, że dużo lepiej zlecić taką robotę dobrym fachowcom, którzy wykonają aranżację profesjonalnie. Oferują naprawdę dobre projektowanie łazienek, więc polecam każdemu.
Jeśli ktoś ma do tego dryg, to można fotografować pięknie przyrządzone dania i później zdjęcia powiększać i oprawiać w ramkę.
No jesli ktoś ma taki talent to rzeczywiście własne zdjęcie oprawione w ramkę może być piękną dekoracją:) No i oczywiście poza tym wszelkie deko drobiazgi: jakies pojemniczki na przyprawy designerskie, jakies figurki, na stole jakieś przyjemne wizualnie obrusy jak z witeks.pl/obrusy - polecam, bardzo ładne wzory mają itd itd.
Kuchnia to w końcu serce domu
Zawsze ładna i dobra lampa i odpowiednia oświetlenie potrafią w kuchni zdziałać cuda - można znaleźć niebanalne i ciekawe lampy
Szukam fajnych zasłonek do kuchni. Polecicie coś?
Mnie się podobają kraciaste
Duży wybór jest w Ikei, może tam zobacz.
polecam nóż do ostryg - jest wielofunkcyjny:)
Ja lubię i polecam deski bambusowe w kuchni
Akurat te elementy dekoracji spokojnie możesz sobie wydrukować w dobre drukarni. Ja te girlandy robiłam , ale pewnie znajdziesz miejsce w swojej okolicy gdzie też Ci pomogą
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź