Odp: Dodatki w kuchni :)
Najbardziej lubię z długą, delikatną nóżką, które wyglądają na kruche i niestabilne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najbardziej lubię z długą, delikatną nóżką, które wyglądają na kruche i niestabilne.
a co powiecie na taki kubas do kawy??
Kubas fajowy, ale ja piję kawkę tylko w filiżance... Malusiej i zgrabniusiej, bez "cwiotków", które mnie drażną...
fajny
ja stanio widzilam kubek tóry ukazuje "tajny wzór" pod wplywem ciepła
super, podoba mi się;)
To tak do tego co napisalam o bambusie
bambusy są bardzo malownicze, pasują do niemal każdego wnętrza....
O te bambusy są super może coś takiego się namaluję na ścianie
Justyna weż mi podpowiedz jak się wkłada takie obrazki na strone ja kombinuje z kopiowaniem obrazka ale nie wychodzi tak na forum tylko stonka się pokazuje
[quote=pinkmause]Kubas fajowy, ale ja piję kawkę tylko w filiżance... Malusiej i zgrabniusiej, bez "cwiotków", które mnie drażną...[/quote]
dla mnie filiżanka jest za mała
piję wszystko w kubku, nie znoszę zaś szklanek...
Szklanek też nie lubię - chyba że są wysokie, kolorowe i służą do soczków tudzież podobnych drinków.
Ja też piję w kubku i to duzym....szklanki to mój tata bardzo lubi...ma swoją ulubioną taką jak kiedyś z koszyczkiem....
O to takiej kawy ja bym nie wypiła...ze szklanki w koszyczku
a mi się taki zaparzacz podoba ... niezły i ładnie wygląda w kuchni
To do herbaty? Ja mam dzbanuszek
[quote=Beata]Justyna weż mi podpowiedz jak się wkłada takie obrazki na strone ja kombinuje z kopiowaniem obrazka ale nie wychodzi tak na forum tylko stonka się pokazuje[/quote]
klikasz prawym przyciskiem myszy na obrazek i w okienku, które Ci wyskoczy zaznaczasz kopiuj adres obrazka
następnie piszesz w wiadomosci [img]tu wklejasz (bez spacji) to co skopiowałaś i dalej[/img]
i gotowe
ładne te zaparzacze, ja mam dzbanek i taki koszyczek na druciku
fajny domeczek, ja takiego fajowego nie posiadam niestety
[quote=pinkmause]fajny domeczek, ja takiego fajowego nie posiadam niestety [/quote]
ja kilka lat temu dostałam w prezencie, wciąż służy nie zniszczony
a mnie nie bawią takie 'zabawki'
Ja lubię cudeńka herbaciane, ale mam tego maleńko...
ja uwielbiam wszelkie takie gadżety, jednak moja mała kuchenka nie pozwala mi na takie szaleństwa
Stojak na noże
spadłam z krzesła ze śmiechu na widok tego stojaczka
A nnie potłukłaś się za bardzo?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź