Odp: Co posadzić na balkonie?
[quote=biedroneczka4]ale w zaszklonym rozsuwane są szyby tak to wygląda i można w lecie mieć otwarty[/quote]
Są także uchylne, otwierane i zdejmowane. Wszystko zależy od tego, co się chce mieć i jak się zrobi...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=biedroneczka4]ale w zaszklonym rozsuwane są szyby tak to wygląda i można w lecie mieć otwarty[/quote]
Są także uchylne, otwierane i zdejmowane. Wszystko zależy od tego, co się chce mieć i jak się zrobi...
a mi się te przeszkole balkony nie podobaja .... nie wiem dlaczego ale jakoś nie tak mi wygląda ten blok jak powinien
Ja mam problem bo mój balkon jest odkryty na wszystkie anomalia przyrody a mianowicie śnieg zasypuje w zimie wichury łamią gałezie i leci na balkon , jest ostatnim blokiem przed otwartą przestrzenią .
a moze siebie ....
ha ha ha jak nie boisz się mrozów...
wieć nawet zieloną trawkę mozemy mieć zimą ....
fajna Madonna ciekawa jestem od którego projektanta ma tą kiecke?
ona to chyba też sama projektuje, to może jej dzieło (?)
a tego to ja już nie wiem
jejku, jak ja bym chciała balkon! jakikolwiek! nawet metr na metr ...
Na balkonie, w doniczkach mam : pelargonie, surfinie, bratki.
Właśnie szukam jakiś kwiatków do posadzenia na balkonie na wiosnę. Na pewno będę miała pomidorki koktajlowe ale chciałabym też jakieś kwiatki.
ja troszke poxniej wsadzę bratki , dałam w galerii zdjecie swojego balkonu taki kolorowy, wspaniale te kwiatuszki sie prezentują!
[quote=emilia_s292]Właśnie szukam jakiś kwiatków do posadzenia na balkonie na wiosnę. Na pewno będę miała pomidorki koktajlowe ale chciałabym też jakieś kwiatki.[/quote]
u mnie jest odpowiednio do pory roku - już wypatruję pierwszych krokusów!!!
[quote=pinkmause][quote=emilia_s292]Właśnie szukam jakiś kwiatków do posadzenia na balkonie na wiosnę. Na pewno będę miała pomidorki koktajlowe ale chciałabym też jakieś kwiatki.[/quote]
u mnie jest odpowiednio do pory roku - już wypatruję pierwszych krokusów!!![/quote]
masz pewnie ogródek, to wspaniale! bo na balkonie to za bardzo nie ma miejsca
mam, ale tylko pielęgnuję skalniak; ale mam ogromne misy na balkonie i tam zawsze coś sobie posadzę
Aha! to też fajny pomysł , a te misy z czego są? z jakieś ceramiki? bo może i ja w takie coś wsadze?
ja mam gliniane, najlepiej znoszą warunki, ale wszystkie dobre, tylko muszą mieć wiele otworków i dobry drenaż - rośnie wszystko
Też mam duże misy na balkonie i kupiłam lawendę do posadzenia.
[quote=emilia_s292]Też mam duże misy na balkonie i kupiłam lawendę do posadzenia.[/quote]
lawendę (?) mam nadzieję, że tę ozdobną a nie krzaczkowatą, która jest bardzo wysoka
a może wrzos? Ja uwielbiam wrzos, ale czy można samemu sadzić trzeba poczytać.
[quote=zima300]a może wrzos? Ja uwielbiam wrzos, ale czy można samemu sadzić trzeba poczytać.[/quote]
można, ale kwitnie tylko jesienią i musi mieć kwaśną glebę (specjalna mieszanka do wrzośców), a na wierzch najlepiej wysypać korę (ale wysuszoną!)
[quote=pinkmause][quote=emilia_s292]Też mam duże misy na balkonie i kupiłam lawendę do posadzenia.[/quote]
lawendę (?) mam nadzieję, że tę ozdobną a nie krzaczkowatą, która jest bardzo wysoka [/quote]
oczywiście, że ozdobną i nie taką wysoką.
[quote=emilia_s292][quote=pinkmause][quote=emilia_s292]Też mam duże misy na balkonie i kupiłam lawendę do posadzenia.[/quote]
lawendę (?) mam nadzieję, że tę ozdobną a nie krzaczkowatą, która jest bardzo wysoka [/quote]
oczywiście, że ozdobną i nie taką wysoką.[/quote]
to dobrze, ja tak pytam, bo moja sąsiadka wysiała tę wielką i teraz mi się zawsze przypomina jak to wyglądało, jak tylko słyszę lawenda pięknych kwiatuszków życzę
Dziekuję...Jeszcze jakieś kwiatki kupiłam...córka wybrała bo będzie ze mną sadziła...Geodecja...znacie? ja nie znam. wzięłam bo małej się spodobały i ładnie wyglądają
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź