Temat: Zegarek fossil
Co sadzicie? Kupiłybyście sobie? Ja się zakochałam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co sadzicie? Kupiłybyście sobie? Ja się zakochałam
Ja ostatnio kupiłam sobie zegarek tej marki. Na poczatkku zastanawiałam się nad czymś od Michaela Korsa ale potem poczytałam opinie na forach o markach zegarków i więcej osób polecało sobie jednak zegarki Fossila.
Mam model na zdjęciu poniżej.
Na stronie jest opis zegarków fossil:
Poczytaj sobie.
Mi się bardzo podobają zegarki tej marki. Szkoda tylko, że tyle kosztują...
[quote=pelargonia]Mi się bardzo podobają zegarki tej marki. Szkoda tylko, że tyle kosztują...[/quote]
Podzielam twoje zdanie Jednak na tyle mi sie pewien model spodobał że postanowiłam pozbierać trochę pieniedzy i zrobię sobie prezent
Myślałam raczej o takiej wersji: Pasowałaby do mojego wystroju w kuchni. Co sądzicie?
Ale to wątek o zegarkach na rękę... Ten jak Ci się podoba i pasuje - kupuj.
Uwielbiam Mam już kilka rodzai. I sportowe i eleganckie i je mogę kupować bez opamiętania. Nie wiem skad się to wzieło. Co wypłata to nowy zegarek.
Ktoś jeszcze nosi zegarki? Chyba w starszym pokoleniu, bo moi znajomi 25-35 lat to tylko z telefonu korzystają żeby godzinę sprawdzać:)
Fajne są te zegarki, ponadczasowa elegancja.
Marka Fossil przede wszystkim skupia się na wysokiej jakości wykonania produktów oraz tym, aby były one zgodne z najnowszymi trendami, a nawet aby je wyznaczały. Od wielu lat wyroby tego amerykańskiego producenta są jednymi z najczęściej wybieranych dodatków na całym świecie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź