Odp: odpowiedni stanik
Najważniejsze to akceptować siebie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najważniejsze to akceptować siebie
[quote=Ninek]Najważniejsze to akceptować siebie [/quote]
święte słowa... a to wcale nie jest takie łatwe.... czasem
[quote=justyna][quote=Ninek]Najważniejsze to akceptować siebie [/quote]
święte słowa... a to wcale nie jest takie łatwe.... czasem [/quote]
Mi nie musisz mówić, że to trudne, bo sama świetnie o tym wiem... Niestety... =/
Znacie kogoś, kto nigdy nie miał takich myśli? Nie chodzi o osoby, po których tego nie widać. Ja nie znam.
Kobiety zawsze są krytyczne wobec siebie, więc zawsze znajdzie się coś co mogłoby być lepsze, inne...
Taaaaak... zwłaszcza jeśli chodzi o te rzeczy, na które naszym zdaniem zwracają uwagę faceci i ... inne kobiety. Główne punkty strategiczne - cycki i tyłek.
Hehe ja np uważam, że tyłek mam za duży, a cycki za małe =P Ale co zrobić... =PP Jakoś z tym żyję heh
Są takie, które uważają, że tyłek mają za mały i wszczepiają implanty w pośladki. Ja to na pewno mam tyłek za duży. Cycki są ok, dopóki nie przechodzą obok większe.
Ja mam w planach zmniejszyć rozmiar mojego tyłka =P Ciekawe tylko jaki będzie tego skutek...
jak obok moich cycków przechodzą większe to i ja sie obejrzę wink ze współczuciem... boże ona jeszcze cieższe dźwiga...
Ninek, powodzenia!!! efekt na pewno będzie powalający
[quote=niechcemisie]Są takie, które uważają, że tyłek mają za mały i wszczepiają implanty w pośladki. Ja to na pewno mam tyłek za duży. Cycki są ok, dopóki nie przechodzą obok większe.[/quote]
masz tyłek za duży? DAJJ!!!! mi go troszkę.. losie ja mam istną deche.. tylko gwoździki wbijać
A bierz ile chcesz, mogę Was wszystkie obdzielić i jeszcze zostanie.
A z dźwiganiem cycków to fakt, nie pomyślałam o tym, nie jestem tak litościwa jak Ty Justyna. Silikonki są duże i leciutkie. Czemu naturalne takie nie są?
[quote=justyna]
Ninek, powodzenia!!! efekt na pewno będzie powalający [/quote]
Chciałabym trochę wyszczuplić tyłek, brzuch i boczki... Nie jakoś dużo... Ale zobaczymy co z tego wyniknie I tak wszyscy mówią, że schudłam ostatnio... A tak szczerze mówiąc, to nawet się nie odchudzałam...
No to w takiej sytuacji, kiedy chcesz wyszczuplić konkretne partie ciała, ratują Cię ćwiczenia lub zabiegi. Fajne są ćwiczonka na tyłek w Shape, łatwe i przyjemne zestawy.
Kupiłam sobie ostatnio karnet na platformę wibracyjną
wow, a co to takiego? kojarzy mi się z platformą wiertniczą
Taka podstawa z balkonikiem =P stajesz na tym, ustawiasz program i to zaczyna się ruszać... 10 minutowy trening podobno jest odpowiednikiem godzinnego, intensywnego treningu na siłowni... Ogólnie podoba mi się Byłam jak na razie 4 razy, ale już widzę wzmocnienie mięśni i spodnie jakby luźniejsze
Ja bym się trzęsła jak galareta, ha ha... mój brzuch by falował, jeszcze bym oberwała płatem sadła.
Nie przesadzaj Mi się to całkiem podoba
No tego nie wiem i nie mogę sprawdzić =P Ale ostatnio bezpośrednio przed moim wejściem na platformie była kobieta, bardzo otyła, w wieku około 65 lat, jak sądzę... Ale uwierz mi, że wcale nie wyglądało to źle, nic jej nie skakało jakoś strasznie czy coś... Więc nie powinnaś mieć obiekcji...
na pewno pobudza to krążenie krwi i limfy co samo w sobie może dawać przyjemne rezultaty - Ninek, a zdradź cenę
Ja kupiłam karnet na 10 wejść za 29zł, ale to była oferta z Groupona. A normalnie tam gdzie chodzę kosztuje chyba 69zł...
Ja kupiłam karnet na 10 wejść za 29zł, ale to była oferta z Groupona. A normalnie tam gdzie chodzę kosztuje chyba 69zł...
wow - fajna promocja! ale 69zł to też nei jakaś wielka kwota... może może??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź