Odp: Prośby do Administracji
Witam,
każdy wpis na portalu musi być przypisany do określonego autora, więc usunięcie konta będzie skutkowało usunięciem wszystkich Pani wpisów.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
każdy wpis na portalu musi być przypisany do określonego autora, więc usunięcie konta będzie skutkowało usunięciem wszystkich Pani wpisów.
Pozdrawiam
Zatem proszę o usunięcie mojego konta z serwisu. Dziękuję
Konto zostało usunięte.
Proszę o usunięcie mojego konta z portalu, dziękuę.
Konto zostało usunięte.
Witam, nie wiem czy tu mogę zwrócić się o pomoc- od bardzo długiego czasu nie mogę dodać żadnej recenzji, nie wiem co się dzieje. Teraz zakwalifikowałam się znów do testowania produktu i nie wiem w jaki sposób mam dodać o nim opinię skoro piszę, a następnie klikam dodaj i nic, nie pojawia się w Moje dodaj ani nigdzie indziej (jedynie po lewej stronie mojego profilu widzę dziwnie sformatowany tekst mojej recenzji... Czy da się to sprawdzić i coś z tym zrobić? Wcześniej wszystko dodawałam bez problemu.
Dziękujemy za informację - przekazujemy ją do naszego administratora, który postara się jak najszybciej usunąć problem:)
Witam,
Warto stworzyć wątek na górze forum, w którym nowe użytkowniczki mogłyby się przywitać i krótko przedstawić. Szukałam takiego miejsca, jak weszłam na forum, ale nie znalazłam Może źle szukam?
Dziękujemy za to spostrzeżenie i na pewno je uwzględnimy przy budowaniu Forum w nowej odsłonie naszego portalu, która już niebawem - tymczasem zapraszamy do przedstawienia się w wątku "Nasze zdjęcia" - najlepiej wraz z fotką:
[url]http://urodaizdrowie.pl/forum/topic/45/nasze-zdjecia/[/url]
aa myślałam, że jak dodałam zdjęcie na portalu to tu już nie muszę;)
Zatem proszę...:)
Chcielibyśmy Wam gorąco podziękować za Wasze sugestie, podpowiedzi i propozycje odnośnie funkcjonowania naszego serwisu. Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom, uruchamiamy dziś i poddajemy Waszej ocenie nową odsłonę naszego serwisu!
Mamy nadzieję, że dzięki Wam korzystanie z serwisu stanie się prostsze, bardziej intuicyjne i przyjemniejsze. Prace nad usunięciem wszelkich nieprawidłowości w jego działaniu jeszcze trwają, więc będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi na temat nowej odsłony serwisu – piszcie na adres: [email protected]
Zapraszamy też do naszego konkursu, w którym możecie wygrać aż pięć atrakcyjnych zestawów kosmetyków od firmy EVELINE – [url]http://urodaizdrowie.pl/idzie-nowe-konkurs-z-eveline[/url]
Świetnie teraz się ogląda, super!!!
Świetna ta nowa wersja, aż miło się czyta!!! Gratulacje!
Trochę trzeba sie naszukać ulubionych działów bo przyzwyczajenie jest druga natura -- ale zmiany na portalu ogólnie oceniam na +
Mnie brak awatara nie przeszkadza
Nic się nie stało. Kofam Cię i tak-nago
W sensie, bez awatara
Avatary zostały usunięte wskutek wprowadzenia technicznych zmian na forum - prosimy o ich ponowne wgranie w profilu użytkownika.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź