Odp: SOS
mała ciałem, wielka duchem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mała ciałem, wielka duchem
ładnie nazwane, mąż mówi po prostu, że straszna ze mnie "cholera"
oj, od razu tak ostro
nie od razu, dojrzewał do tego stwierdzenia kilka lat
hahahaha
no to cierpliwy chłopak, nie powiem
to ja nie wiem jak on z Tobą wytrzymuje, mój to od razu nosem kręci...
no jak? zalet ma pewnie więcej niz wad
albo biedy tak zakochany, ze Świta poza pinkmause nie widzi - ach ta miłość
on biedny bo nie ma wyjścia, to znaczy ma bo może wyjść i nie wracać jak mu się nie podoba a zakochania to już nam przeszły, teraz po prostu żyjemy obok siebie, starając się, żeby było nam dobrze
ja niby jeszcze zakochana- ale dopiero 6 lat po ślubie
to piękne, właśnie po tylu latach
ja lubię patrzeć na takich staruszków którzy może już spędzili ze sobą 40, 50 lat a nadal widać po nich że się kochają
i mają do siebie szacunek, zawsze tak sobie wyobrażałam siebie, za jakiś czas
ja też - dwoje staruszków na ławeczce w parku ...
a ja dwoje staruszkow ... w salonie SPA
W jacuzzi.
[quote=Beata]ja lubię patrzeć na takich staruszków którzy może już spędzili ze sobą 40, 50 lat a nadal widać po nich że się kochają[/quote]
tak tak... trzymają się za ręce i spacerują po parku, uśmiechają się do siebie, to naprawdę wzruszające
[quote=asiula83]a ja dwoje staruszkow ... w salonie SPA[/quote]
na Malediwach...
albo pod palmami gdzieś w miami ..... na słoneczku leży dwoje staruszków z fantazją i kasą ;D
ale poszły te marzenia daleko, a miała być tylko szczęśliwa para, a nie para z wygraną 6 w totku
no wiesz, daj Boże żeby z ta parą staruszków wyszło, ale różnie bywa, więc to sumie marzenia... a jak już marzenia to można i dalej pociągnąć...
Wielka prośba: zakupiłam gotowe ciasto francuskie, czy ktoś może mi podpowiedzić co można z niego zrobić?
Ja często kupuję takie cienkie kiełbaski , kroję to francuskie na prostokąt i zawijam w nie kawałek żółtego sera i kiełbaskę i pieke w piekarniku.
ja nigdy nie kupowałam gotowego, ale możesz zrobić na słono - z kielbaskami, ze szpinakiem, z grzybkami i kaszą, na słodko z kremem budyniowym albo jabłkiem... pomysłów jest sporo bo to ciasto pasuje i na słodko i jako wytrawne
Zakalec w cieście, nieudany sos, przypalone danie to już trudnij uratować.
Zakalca się nie uratuje, przypalonego dania też nie za bardzo, bo będzie czuć spaleniznę, ale sos jak najbardziej, dodając śmietanę.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź