Odp: diety
ja bym chciała miec silną wolę np. nie jem słodyczy, pizzy, itp i koniec , albo zacząć cwiczyć a tutaj porobię ze 2 dni i ...brak silnej woli
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja bym chciała miec silną wolę np. nie jem słodyczy, pizzy, itp i koniec , albo zacząć cwiczyć a tutaj porobię ze 2 dni i ...brak silnej woli
Xenna jest na przeczyszczenie, a nie na odchudzanie.
poza tym to bardzo niezdrowo schudnąć w ciągu tygodnia aż 4kg...
[quote=asiula83]ja bym chciała miec silną wolę np. nie jem słodyczy, pizzy, itp i koniec , albo zacząć cwiczyć a tutaj porobię ze 2 dni i ...brak silnej woli[/quote]
ja muszę się teraz pilnować, bo postanowiłam zdrowiej się odżywiać. i tak np. zmieniam chleb na ciemny ze słonecznikiem lub innymi ziarnami, olej zastępuję oliwą z oliwek, cukier-miodem, słodycze-owocami, a jogurty owocowe-naturalnymi.
no to ogromne brawa - ja bym nie wytrzymała, szczególnie gdy mam dzieciaki a one jedzą jak nie chipsy to czekoladkę albo jakieś ciato babcia upiecze
[quote=Kolorowapani]najlepsza jest Xenna, bierzesz co dziennie przez 7 dni i jesteś chudsza o 4 kilo czy chcesz czy nie..[/quote]
a potem nie jesteś w stanie się wypróżnić bez niej bo jelita się rozleniwiają ...............
a o tym to nie wiedziałam
[quote=angelcity89][quote=asiula83]ja bym chciała miec silną wolę np. nie jem słodyczy, pizzy, itp i koniec , albo zacząć cwiczyć a tutaj porobię ze 2 dni i ...brak silnej woli[/quote]
ja muszę się teraz pilnować, bo postanowiłam zdrowiej się odżywiać. i tak np. zmieniam chleb na ciemny ze słonecznikiem lub innymi ziarnami, olej zastępuję oliwą z oliwek, cukier-miodem, słodycze-owocami, a jogurty owocowe-naturalnymi.[/quote]
a mi się udaje utrzymanie diety
tfu, tfu żeby nie zapeszać
to poplujmy razem, ale ja podziwiam kobiety, które mają tyle samodyscypliny...
wow, ktoś mnie podziwia aż się zaczerwienię
ja ważę 44 kg..ale słyszałam że dobra jest dieta Dukana - zdrowe jedzenie i smaczne, podobają mi się przepisy z tej diety
[quote=luimig]ja ważę 44 kg..ale słyszałam że dobra jest dieta Dukana - zdrowe jedzenie i smaczne, podobają mi się przepisy z tej diety [/quote]
To kawał z Ciebie dziewczyny, nie ma co
diety to nie dla mnie
a czemu? nie potrzebujesz, czy nie czujesz potrzeby?
Na całe szczęście nie-całe życie mam problem raczej z przytyciem.
no to też powinnaś stosować jakąś dietę
no i to wszystko chyba polega tylko na przeczyszczaniu,a potem problem wraca
ja zaraz idę na basen i saunę suchą i parową i uwierzcie mi, że to pomaga i detoksyzuje organizm, szczególnie jak się weekend popije hehe
ja jestem szczupła ale dla zdorwia warto też zdrowo sie odżywiać!
Ja stosowałam dietę, pt. mniej jedz, wszystko w rozsądnych ilościach i bez żadnych głodówek.
Ona pomaga i wtedy zdrowo się chudnie, tzn. 4 kg. na msc.
Moja dieta polega na "nie myśleć o jedzeniu tylko zająć się czymś innym"
Moja dieta to intensywny wysiłek 2x w tygodniu na zajęciach fitness. Do tego czasm biore l-karnityne aby mieć więcej siły na ćwiczeniach. I widzę efekty tłuszcz zaczał zamieniać się w jędrne mięśnie a ćwiczę dopiero miesiąc.
Według mnie jest najlepsza rozsądna dieta, a nie głodówka, która do niczego nie prowadzi.
Ja stosuję diety owocowo-warzywne i do tego jest wskazany ruch.
Życzę wytrwałości, a na pewno osiągniesz swój cel.
[quote=gusia1000]Według mnie jest najlepsza rozsądna dieta, a nie głodówka, która do niczego nie prowadzi.
Ja stosuję diety owocowo-warzywne i do tego jest wskazany ruch.
Życzę wytrwałości, a na pewno osiągniesz swój cel.[/quote]
uważasz że dieta owocowo-warzywna jest rozsądna???
a gdzie tłuszcze? produkty zbożowe? białko??
[quote=angelcity89]Xenna jest na przeczyszczenie, a nie na odchudzanie.
poza tym to bardzo niezdrowo schudnąć w ciągu tygodnia aż 4kg...[/quote]
Oczywiście. To nie problem nabawić się zwisów skórnych, trudniej je zlikwidować. Poza tym im szybciej się chudnie tym szybciej się potem przybiera na wadze zazwyczaj.
Justyna, no jeszcze trochę białka i produktów zbożowych dołożyć do tego i może być.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź