Temat: Wrocław
Hej dziewczyny! Niedługo wiosna, wypadałoby ruszyć się na jakąś siłownię i zrzucić zbędne kilogramy przed sezonem - szukam chętnej towarzyszki do wspólnych ćwiczeń! Może w Jatomi Fitness na Legnickiej?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej dziewczyny! Niedługo wiosna, wypadałoby ruszyć się na jakąś siłownię i zrzucić zbędne kilogramy przed sezonem - szukam chętnej towarzyszki do wspólnych ćwiczeń! Może w Jatomi Fitness na Legnickiej?
Szukam energicznych wesołych cieszących się życiem osób takich jak ja, najlepiej dziewczyn do wspólnego imprezowania w weekendy, wyjścia na kawę czy piwo:) Wielu moim znajomym się nie chce, mają swoje połówki, powyjeżdżali, zapracowani:( Samej jest czasami tak głupio trochę:/odezwijcie się, eśli jest ktoś chętny:) Iza 25 lat:)
Hej
Szukam fajnych kobitek (28-36 lat) w celach kumpelsko-kulturalno-imprezowych.
Interesuje mnie kino, teatr, festiwale, koncerty - generalnie każde ciekawe wydarzenie. Najważniejsze żeby zgrać się gustami, czasowo i pieniężnie, bo wymienione wyżej przyjemności trochę kosztują
Witam i zapraszam do grupy na fb, gdzie umawiamy się na wspólne spacery we Wrocławiu. Warto tak poznawać nowych znajomych:
[url]https://www.facebook.com/groups/931846913569511/[/url]
Wrocław odkrywam od niedawna i jest z pewnością pięknym miastem. Póki co jednak nieco bezdusznym dla mnie. Miasto to ludzie, a anonimowość w wielkim mieście i szybkie tempo życia utrudniają kontakt... Chętnie poznam kogoś fajnego w wieku 25-40 lat, płeć obojętna.
Nigdy nie spodziewałam się, że będę szukała w internecie nowych znajomości. A jednak
Moi znajomi nie mają ostatnio czasu nawet na spontaniczne wyjścia na miasto.
Dlatego postanowiłam napisać tutaj. Jeśli któraś z Was ma podobną sytuację to dajcie znać, dziewczyny!!!
Czasem fajnie jest się przecież trochę rozerwać. Wyjść na piwo, kawę, do kina.
Ostatnio edytowany przez Princeska (2016-02-12 15:47:41)
A może wspólny wyjazd na majówkę albo ciekawe spędzenie czasu w mieście? Nie mam jeszcze planów, ale chętnie do kogoś dołączę:)
Jeśli ktoś z was, tak jak ja lubi poznawać nowe osoby i nie lubi odcięcia od wszystkiego. Wrocław, Zgorzelec i okolice.
Zapraszam do rozmowy i ewentualnie jakiś gier i zabaw (planszówki itd) - w małych grupach lub w dwie osoby w czasach Armagedonu - tj. koronowirusa i kwarantanny
Witam,
w życiu każdego człowieka przychodzi tak czas, kiedy orientuje się że poza pracą potrzebuje również kogoś z kim będzie mógł normalnie porozmawiać, spędzić miło czas, powymieniać się troskami i radościami.
I ja właśnie jestem taką osobą. Nie szukam miłości, moje ogłoszenie nie ma w sobie żadnych podtekstów. Chcę poznać kogoś (niezależnie od płci) z kim będę mogła nawiązać znajomość opartą na wspólnym zrozumieniu i zaufaniu. W przyszłości może staniemy się dwójką przyjaciół, wszystko zależy od nas.
W skrócie o mnie, jestem niemal 30-letnią kobietą, pracuję, skończyłam studia. We Wrocławiu mieszkam od siedmiu lat.
Jeżeli podobnie jak ja szukasz kogoś do przyjaźni to napisz. Na każdą wiadomość odpowiem!
Chętnie spotkam się na spacer, kino, pogaduszki z sympatyczną i pozytywną osobą która ma czas np. w sobotnie popołudnie, najchętniej w centrum.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź