Temat: Jazda konna
Gdzie można pojeździć, nauczyć się jazdy od podstaw? Interesuje mnie Warszawa i okolice.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie można pojeździć, nauczyć się jazdy od podstaw? Interesuje mnie Warszawa i okolice.
W Kaniach jest świetny ośrodek, a w stolicy to chyba na Nowoursynowskiej, moja siostrzenica tam jeździła i była zadowolona
ja co roku wyjeżdżam do ośrodka rehabilitacji i tam mam dwa razy w tyg jazdę konno ,ale bez siodła jest super ,bardzo się cieszę jak mam taką możliwość jazdy .
5 lat temu miałam okazję jeździć ,bo mój teść kupił konia .Jeździliśmy tam na weekendy .
Ale dwa lata temu jak dostał zawał ,to zrezygnował i sprzedał ,została mu jeszcze bryczka do sprzedania ,może ktoś chce kupić?
Czy macie własny sprzęt jeździecki?
To co mają u mnie w okolicy jest masakryczne i ma fatalny zapach.
Myślę czy nie lepiej kupić coś własnego. Będzie widoczna różnica? W zapachu to wiadomo, ale i w innych tematach?
Jako dziecko jeździłam konno, ale to było tak dawno temu... Teraz chyba bałabym się, bo mam większy opór przed ryzykownymi sytuacjami...
A ja bym chciała spróbować.. Jak skończy się epidemia to poszukam stadniny w okolicy:)
Ja kiedyś jeździłam
Fajna sprawa, o ile ktoś nie boi się koni...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź