Temat: nasze sny
gdy obudzicie się rano to pamiętacie co się wam śniło? a może przyśnił wam się kiedyś sen, który na zawsze zapamiętałyście?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gdy obudzicie się rano to pamiętacie co się wam śniło? a może przyśnił wam się kiedyś sen, który na zawsze zapamiętałyście?
kolejny temat dla mojego taty... on ma wciąż jakieś niesamowite sny, ja rzadko pamiętam, a mój facet w ogóle nie ma snów
mi kiedyś znajoma opowiadała jak to mąż obudził ją w nocy............wyjąc (była pełnia )
gdy udało się jej go dobudzić, okazało się, iż śniło mu się, że jest wilkiem i wyje do księżyca.
ja kiedyś przez cały sen spadałam, a obudziłam się na podłodze
Ja dziś miałam okropny sen niby wiem że mam umrzeć i płakałam , kiedy sie obudziłam od łez miałam mokre oczy , na razie żyję ale co to oznacza nie wiem?
wiem, że widząc śmierć bliskiej osoby oznacza, że będzie ona żyła bardzo długo ale widząc własną śmierć... nie wiem co oznacza... sprawdź w senniku
jakoś się boje!
mnie się często śni, że bliskie osoby umierają, a ja najczęściej choruje, ale nigdy nie umarłam we śnie...
więc Twoi bliscy będą żyć bardzo długo.
kurcze, mi się parę razy zdarzyło, że śniło mi się jak stoję na jakimś dachu w mieście z drapaczami chmur, a dookoła z każdej strony widzę ciemne tornada... koszmar po prostu! I ten sen się co jakiś czas powtarza, brrr... Jak się w Polsce pojawiły trąby powietrzne, to aż mnie ciarki przeszły - jakbym na żywo coś takiego zobaczyła to bym padła niechybnie...
śniło mi się dziś że nasze mieszkanie pochłonął pożar, a my wylądowaliśmy w środku nocy otuleni w koce w jakimś ośrodku pomocy... jestem przerażona... co to może znaczyć?
O. co za koszmar!
Ale nie wiem, co może znaczyć.
ja ostatnio po prostu nie mogę spać to jeszcze gorsze jak straszny sen bo jestem zmęczona
Brak snu to największa tortura... współczuję.
ja nie lubię tych momentów gdy niby zmęczona kładę się spać, ale nie mogę zasnąc i męczę się... a wtedy do głowy same upiorne, smutne mysli przychodzą i jest coraz gorzej... macie tak?
ja tak nie mam, jak jestem zmęczona to nie zdążę położyć głowy na poduszce, a już śpię
mi umysł jeszcze długo pracuje nawet jak jestem zmęczona,straszne to uczucie jak 10000 myśli Ci jeszcze przychodzi a tu już grubo po północy
a ja kiedy się nie położę to śpię - lubię spać i lubię taki moment pół snu-pół jawy, jak czuję że zabiera mie sen, wspaniałe uczucie
ja rano to też mogłabym spać i spać a tak wogóle to i ta,k mi ciągle mało ale usnąć jest gorzej
zazdroszcze Ci też tak bym chciała mieć
Zawsze pamiętam, co rano mi się śniło.
Niektóre sny powtarzają mi się parokrotnie.
Ja dziś miałam straszny sen że sie topiłam , muszę w lecie koniecznie pouczyć sie pływania! Kto umie?
ja najlepiej pływam w wannie
do innej wody nie wchodzę, bo zawsze jest dla mnie za zimna
chyba że to są Karaiby?!
tak Karaiby - marzenie ściętej głowy
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź