Odp: A jakie wam się podobają sukienki na zimową imprezę?
Ta pierwsza wyjątkowa a ta druga dziwna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ta pierwsza wyjątkowa a ta druga dziwna
no tak, fajne, fajne, ale żadnej nie miałaby gdzie założyć, chyba, że na bal... rozglądam się za jakąś sukienką na jesień/zimę (nie sylwestrową) i nie mam pojęcia co kupić... fajne są takie grubsze, wełniane, ale obawiam się, że trochę będą mnie podrubiać niestety...
ja uwielbiam takie długaśne, wąskie worki i najlepiej z golfem, mam takie 3, ale jeszcze mogłabym mieć; wadę mają, bo trochę się na tyłku defasonują - poprawia się po praniu ![]()
Ja w ogóle nie mam w szafie długiej sukienki....a szkoda....może jak będzie jakaś okazja żeby kupić...
a ja nie mam krótkiej, wszystkie oddałam młodszej siostrze ![]()
ja ma tylko do kolan lub za, ale tylko na lato ![]()
Dla mnie za odważne,ale w ogóle podobają mi się -na innych
ja przed śłubem to same długie nosiłam a po to na kródkie się przeżuciłam sukienki i spódnice-sama nie wiem co spowodowało taką zmianę
a ja z racji wieku zrezygnowałam z mini-mini, a że mam króciótkie nóżki to pseudo mini odpadają i pozostają lumpiaste do ziemi ![]()
mi się na kimś długie podobają, kiedyś zresztą sama dużo takich miałam, ale ostatnimi czasy (też jakoś po ślubie mi się tak zrobiło...) raczej do kolan noszę,. choć moje nogi krótkie i najpiękniejsze nie są... a co sobie będę żałować! ![]()
ja w szkole średniej nosiłam mini i dłuuugie, teraz przed kolana i do pół-łydki ![]()
A ja ostatnio prawie wyłącznie długie.
zmienia się to, teraz znowu latem była moda na sukienki leytnie do ziemi - strasznie mi się podobały niektóre, ale niestety wszystkie na mnie za długie, a jakoś na poprawki krawieckie nie miałam ochoty ani czasu...
w lecie długaśne, zwiewne, przewiewne i zwariowane ![]()
Ja niestety nie chodzę w sukienkach, to nie mogę doradzić.
Nie mam w szafie ani jednej sukienki.
Pod długie palto można założyć nawet cienką sukienkę, więc jestem za:)
Lubie takie wełniane, z golfikiem, do kolana, koniecznie z brokatowymi wstawkami. Są ciepłe, a przy tym mają to coś:)
Na zimę lubię sukienki z dzianiny z golfem
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju i połącz ją ze swetrem lub kardiganem w kontrastującym kolorze. Gruba, ciepła dzianina tworzy interesujące połączenie z subtelnym materiałem. Stwórz efektowny kontrast, zestawiając luźną kurtkę lub płaszcz z dopasowaną sukienką.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź