Odp: Zabiegi na zniszczone włosy
tez szukam jakiegos fajnego zabiegu na lato, zeby nawilzyc wlosy....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tez szukam jakiegos fajnego zabiegu na lato, zeby nawilzyc wlosy....
Serum nawilza i odzywia, nie wiem na jak dlugim efekcie ci zalezy, ale tutaj masz piekne wlosy przez 2 miesiace jest tez keratynowe prostowanie, ale ono jest troche drozsze i polega tez na nablyszczeniu i wyprostowaniu wlosow
Można spróbować maski z aloesem albo olejowania, jeśli nie przetłuszczają się.
Dziewczyny, jak macie mocno zniszczone włosy a do tego regularnie je farbujecie to polecam zmienić tradycyjną farbę na naturalną, mi bardzo przypasowała farba, która nie ma w składzie amoniaku, dzięki czemu mogą ją stosować alergicy i osoby z wrażliwą skórą. Dodatkowo doskonale kryje siwe pasma, wygładza włosy i dodaje im blasku - zawiera cenne olejki naturalne, dzięki którym włos staje się grubszy i efektownie błyszczy
Kupuję tylko profesjonalne produkty fryzjerskie
zabieg kreatynowy na zniszczone włosy by odbudowac
Ja juz nie wiem, co robic... Wlasnie po zabiegu u fryzjerki moje wlosy strasznie sie zniszczyly i totanie nie wiem, jak przywrocic je do formy... Mozecie polecic cokolwiek, co zadziala...?
Najlepiej złożyć fryzjerce reklamację, niech je ratuje tymi drogimi maskami, ale już bez opłat
Albo obciąć tyle ile się da i czekać aż odrosną. Włosy są martwe więc można tylko poprawić ich wygląd, a nie zregenerować całkowicie...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź