Temat: b2bdeal.pl
To trochę inny portal - bo oferuje zakupy grupowe dla biznesu, więc żeby skorzystać, trzeba prowadzić firmę:) można zakupić np. kampanię reklamową, szkolenie dla pracowników czy wykonanie wizytówek, ulotek i to sporo taniej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To trochę inny portal - bo oferuje zakupy grupowe dla biznesu, więc żeby skorzystać, trzeba prowadzić firmę:) można zakupić np. kampanię reklamową, szkolenie dla pracowników czy wykonanie wizytówek, ulotek i to sporo taniej
Niestety, firmy nie mam, a prywatne wizytówki bardzo by mi się przydały - ale przecież zawsze można poprosić kogoś znajomego żeby złożył zamówienie jako firma:) Chyba nie będą się czepiać o tekst na wizytówce, że dotyczy kogoś innego...?
Coś podobnego było reklamowane w tv, tylko że tam można było wstawić swoją ofertę i czekać na zgłoszenia firm. Ktoś pamięta jak to się nazywało?
Tu można nawet znaleźć oferty windykacji
hotapple nie wiesz ile kosztują ulotki?
Ostatnio jest tu 299 zł zamiast 1200 zł za windykację należności...
Teraz jest blog dla e-biznesu, więc chyba idea zakupów upadła...
W tej chwili wiele sklepów oferuje rabaty przy większych zakupach, czyli finansowo to wychodzi na jedno.
Niekoniecznie, bo aż takich rabatów to nie widziałam w sklepach....
Bywają, teraz markety prześcigają się w promocjach, a to jajka nawet za 35 gr/szt, a to masło czy czekolada dużo taniej...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź