Odp: Carrefour - wyprzedaże
Ciastka Delicje prawie 300 g są teraz za 3,65
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Wyprzedaże - centra handlowe, hipermarkety, supermarkety » Carrefour - wyprzedaże
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciastka Delicje prawie 300 g są teraz za 3,65
Są teraz promocje na herbaty Dilmah - moje ulubione:)
[quote=summerlove]Prawdą jest też, że ludzie tam płacą głownie 50-100 zł i oczekują drobnych, a te w kasie też się kiedyś kończą...[/quote]
Zgadza się, ale dobrze funkcjonujący sklep dba o to, żeby były dostawy nie tylko towarów na półkach, ale też drobnych do wydawania w kasie. Jakoś jest wiele innych marketów w centrum, które nie mają z tym problemu.
Mnie to spotyka ty7lkon w Biedronce, choć czasem nawet na plus, bo jak nie mają wydać 9 gr to wydają 10
Ostatnio natknęłam się tam na przeterminowaną kiełbasę, więc trzeba uważać i sprawdzać daty ważności..
[quote=lipstick]Mnie to spotyka tylko w Biedronce, choć czasem nawet na plus, bo jak nie mają wydać 9 gr to wydają 10 [/quote]
I zawsze chętnie zabierają klepaki Mam z nimi często problem, gdy się nazbiera i ciąży portfel, a nerwowi klienci sapią jak widzą, że ktoś wyciąga drobne. Ja nie będę z sakiewką chodzić. To też są pieniądze i chcę je wydać, a jak szanowni państwo nie chcą czekać te 10 sekund dłużej, bo tyle zajmuje wybranie końcówki z garści drobnych (te 48 czy 87 groszy, czy ileś), to niech idą do Tesco, gdzie są samoobsługowe kasy
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2016-07-17 19:05:21)
Tam nic nie ma. Carrefour to mój najmniej lubiany market.
Karp jest już za 8 zł/kg, tylko ciekawe czym był karmiony..?;)
Ja teraz kupowałam surf w kapsułkach za niecałe 24 zł. Zdecydowanie warto
Dużo mają teraz na wagę, ja kupiłam ostatnio nowe talerze, wyszło po 1,80 za szt.
Wczoraj kupiłam majonez Pudliszki 4.99 za 480 g, czyli wychodzi ok. 10,50 za kg, czyli dość tanio w porównaniu np. z Kieleckim, a skład też dobry.
W Carrefour w moim mieście są nawet specjalne półki z produktami w obniżonej cenie (bliski koniec daty ważności albo końcówka serii) - i tak np. dziś można kupić mozzarellę za 1.39 zamiast 2,49
Teraz jest sporo fajnych promocji. Dziś kupowałam ozdoby świąteczne do -30 % i zabawki do -25%. Jest gazetka nowa z cenami niskimi jak dawniej i tam jest sporo tez promocji na ten tydzień.
Kupiłam fotel do ogrodu, zabawki na zajączka i nowe buty sportowe, naprawdę niezłe te promocje
Teraz z ceny niskie jak dawniej mają sporo rzeczy ogrodowych. Do dziś włącznie można kupić zestaw na taras drewniany z rabatem 30%.
Ja szukam właśnie większych donic na wiosenne wysianie ziół.
W Carrefour często wyprzedają rzeczy lekko uszkodzone, trzeba uważać na to...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź