Temat: Ubrania z H&M
Świetna jest ta promocja 3 za 2, korzystacie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Świetna jest ta promocja 3 za 2, korzystacie?
W zeszłym roku kupiłam tak kilka rzeczy, jestem zadowolona i w tym roku też chętnie skorzystam
Mam ich sweter już kilka lat, świetnie się trzyma jak na tyle prań
u mnie też są kurtki i spodnie sprzed paru lat, kiedy chodziłam do nich często, nie narzekam na ich stan
Świetne rękawiczki i szaliki mają w obecnej kolekcji!
Kupiłam sobie płaszczyk za 89 zł, cudo po prostu i lepiej wygląda niż inne za 150 zł..
Ja lubię ich torby i buty, w każdej kolekcji coś mi się podoba
Mam koszulkę, nosi się dobrze i nie szmaci po licznych praniach. Dopiero w listopadzie otworzyli sklep w moim mieście, więc może coś fajnego się trafi Zaraz po otwarciu niestety byłam zawiedziona, ale zobaczymy, co dalej.
Ja kupiłam tam pikowaną czerwoną kurtkę, już drugi sezon fajnie wygląda i mnie grzeje, co najważniejsze:)
Aktualne promocje, voucher i kody rabatowe H&M na styczeń 2016
H&M promocje, to coś na co czekają wszyscy fani najbardziej znanej na świecie sieciówki. Kupon rabat Nawet do -50% rabatu na wyprzedaży w H&M .Ważny do: 02.02.2016 [url]http://kodyrabatowe.interia.pl/kupony-rabatowe/hm[/url]
Teraz mają fajne rzeczy w promocji i to nawet z najnowszej kolekcji
Upolowałam spodnie takie niby szarawary, niby alladynki... mój wielki tyłek wszedł w eskę, która wisi, jak to na ten fason przystało. Chyba stąd taka okazyjna cena, bo emka spadłaby z większości kobiet.
A co sądzicie o ubraniach typu handmade? Są one wyjątkowe pod wieloma względami, choćby dlatego, że wykonywane są ręcznie. Sporo takich ubrań i wszelkiego rodzaju akcesoriów kupić można na [url]http://www.decobazaar.com/ubrania-swetry-42.html.[/url] Ostatnio trafiłam właśnie na tą stronkę, bo szukam ładnego swetra, który byłby dość wytrzymały i ciepły. Raczej rzadko kupuję w innych miejscach . Wolę postawić na coś znacznie bardziej wyjątkowego.
Hmm... kiedy moja mama była młoda, szycie dla siebie było bardzo popularne. Owszem, były jakieś tam formy, wykroje, czy jak to się nazywa, które panie sobie kupowały, ale inwencja była większa i nawet jeśli korzystały z tych samych ściąg, to jakoś sobie te swoje kreacje udoskonalały. Samo to, że każda szyła z innego materiału. Teraz szycie dla siebie jest naprawdę rzadkością. Pewnie dlatego, że w czasach, w których ciężko było coś kupić, trzeba było sobie to zrobić samemu. Chciałabym przynajmniej nauczyć się przerabiać gotowe rzeczy
To nie jest trudne, wystarczy trochę pomyslowości... Z dłuższej sukienki zrobić krótszą, nogawki spodni podwinąć i zapiąć na fantazyjnej agrafce... Można to zrobić małym wysiłkiem i kosztem.
Sieciówki mają coraz gorszą jakość ubrań...
Mam bluzkę stamtąd i na razie wytrzymuje, ale to śliski materiał. Bawełna już byłaby do wyrzucenia po 10 paniach....
Ja lubię ich styl.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź