Temat: Kiedy się kochacie?
Dziewczyny, o jakiej porze dnia/nocy najchętniej się kochacie? Wolicie kochać się jak jest jasno? Czy może nie robi to wam różnicy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziewczyny, o jakiej porze dnia/nocy najchętniej się kochacie? Wolicie kochać się jak jest jasno? Czy może nie robi to wam różnicy?
niespecjalnie się nad tym zastanawiam, jak jest ochota to może być nawet środek dnia i wiele pilnych spraw - i tak można je przecież odłożyć na później
Najlepiej późnym wieczorem, jak dzieci już śpią
rano, wtedy smakuje najlepiej...:)
Najlepiej wieczorem, a rano powtórzyć, żeby się pamiętało
Zwykle kiedy jest ochota po obu stronach;)
Chwilowo nie mam takich rozterek, chyba że zapytacie o alternatywne sposoby dla singli
To jest jednak zależne od temperamentów i zmęczenia. Rytm dnia także jest ważny i to jak się kto czuje w jakim momencie. Ja z moim mężem mamy specyficznie. Ja uwielbiam wieczorkiem już tak na dobranoc, a mój mąż to jeżeli chodzi o weekend to zawsze z rana i to wczesnego nudzi mnie w sposób bardzo bardzo uczuciowo miłosny ;-).
Tak, weekendy to jest najlepszy czas, nigdzie się nie śpieszymy, więc na wszystko jest dobra pora...:)
Wiem że to śmiesznie zabrzmi ale co byście doradzili gdy przy stosunku odczuwa się ból,czuję suchość w pochwie:( Można temu jakoś zaradzić? Teraz nie wiem co robić/
Można spróbować żeli nawilżających, ale na bazie wody jeśli używana jest prezerwatywa.
Jak jest ochota:) Trudno tu mówić o regularności, po prostu dzieje się to spontanicznie...
Coraz rzadziej - szczerze Wam powiem...
Do takich zabaw musi być energia i odpowiednia atmosfera...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź