Temat: Poncho - nadal modne?
Lubicie? Nosicie? Ja mam w domu kremowe i czarne i w zimniejsze dni lubię się nimi "docieplić"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lubicie? Nosicie? Ja mam w domu kremowe i czarne i w zimniejsze dni lubię się nimi "docieplić"
Mam jedno ponczo i noszę je jesienią na skórzaną kurtkę
Lubie ponczo bardzo często noszę, na cieplejsze dni kupuję takie narzutki . Uwielbiam taki styl, czuję się bardzo swobodnie a przy małym dziecku to ważne. Etap szpilek i nie wygodnych ciuchów, mama już dawno za sobą.
Kupiłam sobie poncho, ale noszę je głównie w pracy. Co prawda koledzy lubią się podśmiewywać, że to jest koc, ale mi przynajmniej jest ciepło. No i samo poncho jest bardzo ładne.
Miałam kiedyś ponczo i strasznie żałuje że je sprzedałam. Bardzo dobrze się czuję w takich ciuchach, tak samo jak w bluzce nietoperz . Lubię się czuć swobodnie i luźno w ciuchach, tym bardziej że mam małe dziecko.
Fajnie wyglądają na kurtkach jako docieplenie ciała .Odpowiednio noszone ,to myślę ,że jest ponad czasowe i nigdy nie wyjdzie z mody
Moje leży nieużywane już 2. rok.
Ja nie mam, ale może się skuszę jak czytam Wasze wypowiedzi
Hahahahaha, pasuje mi do nazwy Ogólnie lubie pancho i uwielbiam je raz na jakiś czas nałożyć
Ja lubię poncho... mam takie na zimę i na cieplejsze jesienne dni.
Tak, dziś właśnie mam na sobie moje ulubione czarne, z grubej wełny:)
Nie mam ale bardzo mi się podobają na skórzaną kurteczkę... pięknie wyglądają
Ja niedawno poncho otrzymałam od znajomej, bardzo fajnie grzeje, gdy jest się osobą, która łatwo marznie. Nakładasz na coś na sobie i już Ci cieplej pasują np.do jeansów , mają wąską nogawkę i klasyczny desing. Luźny krój i regularną talię.
Myślę, żeby sobie teraz kupić jakieś poncho, które jest kolorowe? Niestety nie ma takiego czegoś w moim mieście:(
Ja je noszę jak jest mi zimno i nie zastanawiam się czy jest modne:) Jest praktyczne i to wystarczy...
To jest ubranie retro z lat 90, nie sprawdza się w dzisiejszych stylizacjach...
Dawno nie widziałam poncha na ulicy....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź