Temat: Wypożyczalnia aut
Szukam obecnie jakiejś dobrej wypożyczalni samochodów z Warszawy z dobrymi cenami. Czy możecie coś polecić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam obecnie jakiejś dobrej wypożyczalni samochodów z Warszawy z dobrymi cenami. Czy możecie coś polecić?
[quote=Marylka20]Szukam obecnie jakiejś dobrej wypożyczalni samochodów z Warszawy z dobrymi cenami. Czy możecie coś polecić?[/quote]
Jest ich wiele. Sama nie miałam wprawdzie do czynienia z wieloma ale jakiś czas temu pomagałam siostrze zalatwić samochód.Wracała z UK i chciała sobie coś w stolicy wynająć na kilka dni .
Powiem Ci,że samochód całkiem niezły. W dobrej cenie, zresztą wygodny .Siostra była z autka zadowolona. Nowe, posiadało również ubezpieczenie AC.
Potrzebuje wypożyczyć auto na mam nadzieje maksymalnie tydzień czasu i znaleźć dobrego mechanika od klimatyzacji samochodowej. Nie wiem dlaczego nagle przestała działać. Wypożyczenie auta jest dla męża , bo będzie przebywał tydzień w delegacji w Warszawie, a ja potrzebuje mechanika od klimatyzacji samochodowej w Lublinie.
Zobacz sobie ofertę wypożyczalni przy lotnisku. Mają bardzo dobre ceny, już od 59zł, jeśli chcesz auto na tydzień wypożyczyć. Swoją siedzibę wypożyczalnia ma również w centrum Warszawy, gdyby to lepiej ci pasowało.
Zapoznać się z ofertą taniej wypożyczalni samochodów. Samochód osobowy można wynająć już za 59 zł/dobę. I co ważne - jest to bez limitu kilometrów co niestety nie każda wypożyczalnia oferuje.
A ja poszukuję wypożyczalni gdzieś na terenie Sosnowca/Katowic
Ja ostatnio rozpracowuję na czym polega krakowska aplikacja Traficar. Przyznam, e wygląda całkiem fajnie, może się przyjmie na szerszą skalę
[quote=makalica87]A ja poszukuję wypożyczalni gdzieś na terenie Sosnowca/Katowic [/quote]
Z tego, co kojarzę, w Sosnowcu działa już wypożyczalnia. Podobno to dobre miejsce.
Warto pomyśleć też o wypożyczaniu auta na minuty . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi. Jak na moje oko to czasem lepiej takie auto niż taxi.
To jest tańsze niż taxi czy wypożyczanie na doby, jak dla mnie fajna opcja.
Dobra cena nie powinien być klucz wyszukiwawczy dla wypożyczalni. Przecież możesz mieć słabą umowę, czy wiele dodatkowych kosztów ukrytych, które później dodatkowo poniesiesz i wyjdzie drożej. Wypożyczalnię trzeba mieć zaufaną. Ogólnie polecam Ci po prostu zrobić research, podzwonić, zapoznać się z umowami. W firmach gdzie są auta luksusowe, sportowe więc trochę drożej jest. Jednak i tak polecam;)
Fajna opcja i tańsza niż taxi!
Jak się korzysta okazjonalnie to jest super sprawa - nie martwisz się o naprawy, OC itp....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź