Temat: Sukienka na wesele pudrowy róż
Jakie dodatki można do niej dobrać? Tylko biel i ecru czy inne kolory też będą pasować?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie dodatki można do niej dobrać? Tylko biel i ecru czy inne kolory też będą pasować?
może być też kolor jasnoniebieski
też stawiałabym na jasnoniebieski lub akcenty złota
A buty? Może takie, z Domodi.pl:
[img]//lb5.dstatic.pl/images/20688131/I250x250.jpg[/img]
chociaż jak wolę w kolorze nude, nogi w nich wydają się smuklejsze:
[img]//lb5.dstatic.pl/images/16472544/I250x250-szpilki-gino-rossi-violett-dcf756-h25-4300-1400-0-12-bezowy-eobuwie-pl-bezowy-czolenka-na-obcasie.jpg[/img]
A cos na górę i torebka fajnie b edzie wyglądała w granacie/ciemnym niebieskim.
Ostatnio edytowany przez alina (2015-10-27 14:22:52)
Druga propozycja jest świetna. I do tego torebka w kolorze butów ze złotymi akcentami.
Też stawiałabym na drugą propozycję idealne do pudrowego różu.
Pierwsza propozycja jest w ogóle już trochę niemodna. I zdecydowanie będzie się gryźć z różem.
Czyli pierwsza lepsza Tą tprebke teraz trzeba bedzie wyszukać. Macie coć może?
Myślę, że szpilki w kolorze nude będą tu pasowały idealnie.
Te czarne szpilki nie będą za bardzo pasowały do sukienki... Jak juz to te drugie bym wybrała. Co do dodatków to złoto, jasny niebieski lub ecru. A gdzie kupiłaś sukienkę? Ja idę na wesele do brata w lutym i szukam idealnej sukienki. Spory wybór sukienek na każdą okazję znalazłam na stronie ] i chyba coś tam zamówię ale chciałabym jeszcze przejrzeć inne strony. Nie chcę kupować byle czego w sieciówkach dlatego zależy mi na producencie najlepiej z Polski.
[quote=alina]Czyli pierwsza lepsza Tą tprebke teraz trzeba bedzie wyszukać. Macie coć może?[/quote]
Druga lepsza . Pierwsza zdecydowanie nie będzie pasować.
Też dobierałabym Ecru. A jeżeli nie, możesz zawsze zobaczyć jeszcze jakies sukienki na [url]pink.sklep.pl[/url]
raczej buty w ecry ,bo czarne do tego nie pasują
Czyli mamy werdykt: jasne buty do jasnej sukienki
A co powiecie na sukienkę w stylu folk? Znalazłam taką w kolorze palonego różu i zauważyłam, że coraz więcej osób wraca do tego stylu. Sama przyznam, że bardzo mi się podoba taki powrót do naturalności.
Kolor kolore, ale czy zastanawiałyście się nad fasonem? mają różne kroje które nadają się do różnego rodzaju figur. Mi np. najbardziej odpowiada styl grecki a wam?
Wiecie jakie sukienki są modne w tym sezonie.W grochy. Na stronie jest artykkuł o tym:
Mozna je nakładać w praktycznie każdym wieku. Sama jestem dość dużej postury kobietą tak wiec wybieram mniejsze groszki ale dziewczyny chudsze mogą wybierać te większe grochy. Zobaczcie jak fajnie wygląda ta na zdjęciu poniżej. Jest to zdecydowanie coś innego niż wszechobecne satyny :
Skoro sukienka jest w delikatnym odcieniu to zaszalałabym z dodatkami Na przykład złoto i do tego czarne koronkowe buty
Fajnie wygląda sukienka ombre z Chętnie kupiłabym ją na wesele, które mam w lipcu- ale jakie dodatki do niej dobrać? Jaki kolor butów będzie odpowiedni? A jaka biżuteria będzie do niej pasowała? Pomożecie?
O, takich nie widziałam. Świetna!
Moim zdaniem do pudrowych sukienek najlepiej sprawdzą się dodatki w kolorze nude. Zarówno szpilki jak i torebka.
Ja kupuję ostatnio ubrania na mają naprawdę fajne i modne i ceny też nie są duże a na ich stronie na fb jest dużo rabatów, promocj i konkursów!
Trzymajcie fajne przykłady -
Musicie jednak to wszystko tak dobierać, żeby robiło sporą różnicę. Nie twierdzę, że każdemu muszę one pasować, ale przyznajcie, że czółenka po prostu powalają. Mylę się?
Ja bym wybrała buty i torebkę w kolorze nude, buty może z delikatnego zamszu? Coś takiego? I jakaś delikatna złota biżuteria, całość będzie bardzo subtelna.
Dla mnie pudrowy róż to albo czerń albo złoto Czyli albo na rockowo albo na romantycznie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź