Odp: balsamy do ciała
po balsamie Dav to mam taką aksamitną skórę super na moje ciało wpływa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
po balsamie Dav to mam taką aksamitną skórę super na moje ciało wpływa
ja teraz używam bursztynowego masła Ziaji
a potem blubel jagodowy z wygranej (za artykuł)
ja mam otwarte 3 różne - w zależności opd nastroju stosuję brzoskwiniowy YR, ujędrniająco-brązujący Nivea, masło wanilia z pomarańczą farmony
Kiedyś też miałam zawsze po kilka kosmetyków tego samego typu w użyciu.Od jakiegoś jednak czasu dopiero otwieram nowy kiedy zużyję poprzedni
ja podobnie, czasami jakiś wyjątek zrobię, jak mi się bardzo zachce...
ja też wolę nie otwierać kilku na raz
jakoś tak mam
zresztą jak uzywam jeden to widzę jak na mnie działa i mogę zdecydować czy mi się podoba czy nie... i czy kupię po raz drugi
a ja lubię zmieniać, chociażby zapach jak już sobie upatrzę
No tak za dużo tez źle, ale ja lubię zmiany i zawsze mam 2, 3 balsamy
ja też uwielbiam zmieniać kosmetyki nie lubie takich samych przez dłuższy czas.
ja lubię zmieniac, bo nie zawsze mam ochotę na ten sam zapach, a zapach to podstawa takiej przyjemności jak dbanie o siebie
zapach oczywiście - tylko jak tak naotwieram, to mi się połowa zepsuje zazwyczaj
u mnie w łazience pobojowisko ful kosmetyków pootwieranych ale tak kocham i robie! moje małe damy też korzystają z niektorych kosmetyków
[quote=justyna]ja teraz używam bursztynowego masła Ziaji
a potem blubel jagodowy z wygranej (za artykuł) [/quote]
A ja wypróbowałam Blubel pomarańczowy (za artykuł) i zapach cudny i fajnie nawilża skórę
to tylko pozazdrościć
ja lubie takie które nie tylko miło i przyjemnie pachną ale też fajnie nawilżą skóre pozostawiając ją delikatną
nie lubię takich, które nie chcą się wchłaniać
bo to raczej wtedy nie jest balsam jak nie ma takiego działania tylko jakiś bubel
[quote=pinkmause]nie lubię takich, które nie chcą się wchłaniać[/quote]
też takich nie cierpię, tak samo jak i takich kremów do rąk, nie lubię być czymś oblepiona...
[quote=a.filipowska][quote=pinkmause]nie lubię takich, które nie chcą się wchłaniać[/quote]
też takich nie cierpię, tak samo jak i takich kremów do rąk, nie lubię być czymś oblepiona...[/quote]
OJ TAK ZGADZAM SIĘ Z WAMI
mam super olejek do ciała - ale tak cieżko sie wchłania ze i tak pewnie połowa jak nie wiecej zostaje na koszuli nocnej - bo przed snam sie nim miziam i chodze nie dotykajac sie niczego z 20 min... a potem cierpliwosc sie konczy i ubieram koszule nocna ;P
to ja nie nazwałabym go super
Ciężko znaleźć idealny kosmetyk, albo nieładnie pachnie, albo są problemy z wchłanianiem.
[quote=pinkmause]to ja nie nazwałabym go super[/quote]
super delikatna jest po nim skóra i ma dzialanie antycellulitowe - i w tych dwóch kwestiach sie sprawdza...
Gratuluję za 3 razy
[quote=hallina]Gratuluję za 3 razy[/quote]
???????????????????????????????????????
Przepraszam, ale czy byłby to duży problem dla Ciebi jeśli bym Cię poprosła o to, zebys albo cytowala odpowiedzi do których odnosisz sie albo pisała jaśniej??? Bo irytują mnie takie Twe wypowiedzi (nie tylko na tym forum je widuje) gdyż nie wiem o co Ci chodzi...
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-27 13:15:47)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź