Odp: czekolada
weź kremówki i batoniki a ja dzisiaj nic ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
weź kremówki i batoniki a ja dzisiaj nic ....
to moja dieta, zdrowotna i umysłowa
a moja męczarnia i to dosłownie
można innymi słodkimi rzeczemi to zastąpić
nie uznaję substytutów czystej czekolany lub wafelka
My po południu idziemy na imieniny wujka....będzie słodko.....jutro urodziny dzieciaków.....będzie słodko....w niedzielę urodziny szwagierki syna....będzie słodko.....
Ładna perspektywa...
[quote=emilia_s292]My po południu idziemy na imieniny wujka....będzie słodko.....jutro urodziny dzieciaków.....będzie słodko....w niedzielę urodziny szwagierki syna....będzie słodko.....[/quote]
a na takie imprezki to można bez zaproszenia, prawda???
ooooj, a w poniedziałek będą się rączki tzrąść od nadmiaru cukru
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images35.fotosik.pl/81/d7a0ae9822734dbamed.jpg[/img][/url]
oooo, fajne rzeczy ja mogę tylko ciasta i desery robić, które nie wymagają użycia piekarnika
ta straciatella mnie ksui ...
ale mi smaku narobicie, a w pracy jestem, nie mam nic słodkiego, kusicielki
[quote=pinkmause][quote=emilia_s292]My po południu idziemy na imieniny wujka....będzie słodko.....jutro urodziny dzieciaków.....będzie słodko....w niedzielę urodziny szwagierki syna....będzie słodko.....[/quote]
a na takie imprezki to można bez zaproszenia, prawda???[/quote]
do wujka i w niedzielę to bez zaproszeń...na roczek i dwa latka z zaproszeniem....
pochwal się potem co tam dobrego jadłaś
torta pewnie .....
torty lubię, ale nie wszystkie - nie przepadam za tymi mocno nasączonymi i wolę takie mniej słodkie, np. z biszkopta i bitej śmietany delikatnej
u wujka wczoraj jadłam pyszne ciasto czekoladowe......u maluchów pewnie tort i wyroby własne ze świni...
[quote=a.filipowska]torty lubię, ale nie wszystkie - nie przepadam za tymi mocno nasączonymi i wolę takie mniej słodkie, np. z biszkopta i bitej śmietany delikatnej[/quote]
Czasem najprostsze sa najlepsze...
a za mna chodzi ten 3 bit - ne herbatnikach
ja mam ochotę na górę lodów z bitą śmietaną, owocami polane aierkoniakiekiem
a ja nie lubię lodów, dla mnie mogłyby nie istnieć
a ja zaraz jade do sklepu i... zafunduję sobie tego 3 bita, jakby co to zapraszam do siebie, na ciacho
a ja ajerkoniaku nie lubię...
ja uwielbiam czekoladę ale czasem mam cheć na całkiem ostre rzeczy np. orzeszki solone
My dziś jemy chałwę.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź