Odp: Gdzie kupujecie ubrania?
Ja również przeważnie zamawiam rzeczy w internecie. Zdecydowanie dla mnie jest wygodniej w dodatku taniej i znaczeni większy wybór.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja również przeważnie zamawiam rzeczy w internecie. Zdecydowanie dla mnie jest wygodniej w dodatku taniej i znaczeni większy wybór.
Ja też w necie.
Ostatnio edytowany przez ulikka (2018-03-19 21:25:45)
Często zamawiam przez Internet - jest dużo wygodniej i dużo szybciej, niż tradycyjnie. Mam kilka ulubionych sklepów, najczęściej jednak wracam do sklepu Netmoda.pl Lubię jakość ich ubrać i ich ceny też lubię
Kupuję na platformach internetowych , ale tu zaznaczając by ciuchy/obuwie były nowe.
Poza tym plusem jest szybkość dostarczenia przesyłki. Bardzo lubię ich promocje jakie dają na swoich sklepach.
Robię zakupy przez internet, ostatnio trafiłam na pełno ciuszków, od modnych po eleganckie, wybór jest bardzo duży, ostatnio szukałam sukienkę ponieważ musiałam iść na ślub, na ich sklepie wybierałam chyba z parę godzin ponieważ jedna sukienka była ładniejsza od drugiej Oficjalnie padło na rozkloszowaną sukienkę koktajlową . Trochę zaryzykowałam bo kupiłam sukienkę parę dni przed ślubem ale na szczęście przyszła w 2 dni robocze, rozmiarówka jak najbardziej zgadzała się z tabelą rozmiarów na stronie, i udało mi się kupić w dobrej cenie, ponieważ podobne sukienki kosztowały o wiele więcej.
Ja ostatnio oglądam jeansy Tanya. Zawsze coś fajnego tam wybiorę. Jestem z nich bardzo zadowolona mają 98% bawełny, jest możliwość oddychania materiału. Ma klasyczny pas z zamkiem.
Coraz częściej kupuję w secondhandach albo lokalnie z ogłoszeń od prywatnych osób, nowe i używane rzeczy.
Ja ostatnio zamówiłam sobie sukienkę w kolorze granatowym, z nadrukiem kolorowych pasków. Będzie w sam raz na lato Jest z bawełny, więc to dodatkowy plus, bo materiał oddycha, człowiek się tyle nie poci pod nim. Jak pod sztucznymi odpowiednikami.
Najczęściej w outletach, można tam upolować fajne ostatnie sztuki
ceny ubranek dla niemowląt w outletach i nowych sa mniej wiecej podobne
Ostatnio edytowany przez maskotka (2020-04-09 09:42:23)
znalazlam piekne sukienki dla niemowlat i troche wiekszych maluchow , ceny rozne od 15zl do 50zl to zalezy
A moze warto dac szanse jakiejs grupie sprzedazowej i tam zamiast 300zl dac 100zl za dobrej jakosci sweter?
Ja kupuje duzo w sh, ale albo mam szczescie, albo dobre sh, albo juz sie nauczylam
Jesli cos mi sie bardzo podoba to potrafie dac wiecej, chociaz,tez mam opory przed wydaniem jednorazowo wiekszej kwoty na cos innego niz np skorzane buty
Ja polecam popatrzec na marki, ktorych u nas nie ma za bardzo MS, Gap, Esprit - tego jest masa w sh, na olx, na grupach a jakisc dobra.
Mam tak samo jak Ty- chce miec garderobe zlozona z dobrej jakosci materialow a nie tylko z metek (mowie o sobie, ze jestem jakościową snobką) i z,perspektywy 3-4 lat najwiecej jakosci jednak mam z sh...:)
No i jeszcze jedno, szukajcie kuponów rabatowych. Dzięki temu mozna upolować ubrania o wiele taniej - możecie poszukać tam zniżek na ubrania we wszystkich obecnie sklepach internetowych.
Ostatnio edytowany przez lenne (2020-07-03 06:51:13)
Przede wszystkim wyprzedaże. Uwielbiam! Jak tylko widzę promocje to od razu uzupełniam szafę. Na razie jednak w planach mam zrobić ogromne przerzucenie rzeczy i wywalić część w której nie chodzę. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Nie przepadam za sieciówkami, płaci się tam za szmatki, które po jednym praniu nadają się do kosza. Ubrania kupuje w internecie i ostatnio znalazłam bardzo fajny sklep. Kupiłam tam kurtkę i jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie, warto zajrzeć bo mają markowe ubrania w naprawdę fajnych cenach;)
Ja swoje ubrania (najczęściej kupuję spodnie jeansowe ) kupuję online - mają super ceny i bardzo sympatyczną obsługę.
Ostatnio edytowany przez DeeDee (2020-08-28 12:09:58)
To fakt, że w wielu sieciówkach kupuje się rzeczy jednorazowe, tak jak napisała Hybryd, ale mi udało się trafić sporo takich okazów, które są ze mną już długo i kupione były właśnie w sieciówkach. Lubię C&A, bo tam mam najwięcej trafień, za to rzeczy z młodzieżowych sklepów wytrzymują mój tryb użytkowania żałośnie krótko
Głównie w necie i najczęściej spodnie. Bluzki czy koszule wolę w sklepach stacjonarnych Jeansy kupuję w necie - bardzo dobre ceny, naprawdę bardzo dobre i w dodatku są mega komunikatywni. Zanim zamówię to dzwonię do sklepu i podpytuję o model, który mnie interesuje, a przy okazji trochę sobie pogadam z Panami z obsługi
Ja przed chwilą odważyłam się kupić marynarkę przez Internet. Tego typu rzeczy wolę mierzyć, ale w H&M można na szczęście dokonać zwrotu. Co prawda już nie za darmo, ale opłata jest niewielka (3.90 zł). Niektóre ubrania mają dostępne tylko online
outlet odzieżowy - najlepsze marki topowych projektantów i outletowe ceny- polecam
Ostatnio edytowany przez milka85 (2020-11-05 14:14:54)
Głównie zamawiam przez internet Najczęściej w Sinsay, H&M, Bershka, Stradivarius lub Mohito. Jestem zawsze zadowolona z jakości i wykonania! Polecam
zawsze przez intenet w sieciówkach tam są wmiare dobre ubrania
Przestawiłam się na zakupy w sieci, zamawiam przeważnie w tych dużych sklepach internetowych typu zalando, abou you
Jeśli chodzi o odzież sportową to z całą pewnością mogę polecić termoaktywną.
Piękny, klasyczny, wełniany płaszcz polskiej produkcji. Płaszcz jest porządnie uszyty, miły w dotyku i wygodny, ma pasek fajnie podkreślający talię. Dobrze mi się go nosi, to był bardzo udany zakup.
Ostatnio edytowany przez emillyB (2021-01-10 02:12:07)
Ja polecam także sklepy vintage - znajdziecie tam naprawdę niezłe perełki w klimacie retro w super cenach.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź