Odp: styl gwiazd
[quote=angelcity89]mojej uwagi nie przykuwa...[/quote]
wstyd się przyznać, ale nie bardzo kojarzę...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=angelcity89]mojej uwagi nie przykuwa...[/quote]
wstyd się przyznać, ale nie bardzo kojarzę...
żaden wstyd, ja nie kojarzę połowy z tych które tu wymieniacie czasem
[img]//www.filmpolski.pl/z1/65o/24965_1.jpg[/img]
to jest córka Jerzego Buzka i jest aktorką, mnie tam się podoba, ale... ja mam dziwny gust
[img]//i.hityczykity.pl/uploads/tx_hck/zdjecia_pojedynki/akpa_agata_buzek_350.jpg[/img]
[quote=justyna]żaden wstyd, ja nie kojarzę połowy z tych które tu wymieniacie czasem
[img]//www.filmpolski.pl/z1/65o/24965_1.jpg[/img][/quote]
no to nic dziwnego że nie - "bezpłciowa" dla mnie, a kim jest to się domyśliłam:)
moja mama mówi o niej 'czarownica'
urodą nie grzeszy, ale talentem aktorskim jak najbardziej.
wolałam dopisać, czasem ktoś po prostu gra w filmach nie będąc aktorem, to ostatnio dość modne
bomamy coraz dziwniejszą MODĘ, na różne odmiany gwiazd...
takich to można wymieniać bez końca
W Vivie można zobaczyć i poczytać o Dodzie i jej mamie - dziwny układ, ale może i jest w tym ziarno prawdy...
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images36.fotosik.pl/125/07ac6d2ce687d42e.jpg[/img][/url]
jakoś nie przepadam za Dodą
Ja też za nią nie przepadam..
to tak jak ja
a mnie tam jakoś ona obojętna, ale lubię poczytać, szczególnie jak coś jest intrygujące
a ja lubię wywiady z nią czytac albo oglądać wtedy stwierdzam, ze ona chce być na siłę inteligentna ale za bardzo jej to nie wychodzi, powiedziałam bym że wręcz przeciwnie
też mam takie odczucia
a ja ją inaczej odbieram, dla mnie na siłę udaje, że jest durną blondynką, a tak naprawdę to potrafi gryźć dosyć mocno...
stworzyła sobie taki wizerunek i chce na siłe zwracać na siebie uwage ale jej czas już jakby mija to taka gwiazda jednego sezonu , bo jakoś co raż mniej śpiewa a raczej wykorzystuje swój wizerunek na lodach , biżuterii i innych rzeczach
u nas to problem większości gwiazd, tak zauważyłam...
zdecydowanie podzielam Twoje zdanie.Szkoda,że te gwiazdki nie zdają sobie sprawy,że na dłuższą metę to działa na ich niekorzyśc
cóż, u nas naprawdę jest ciężko istnieć dłużej niż jeden sezon
W 100 % żaden styl gwiazdy by mi nie przypadł do gustu.
Fajnie ubiera się wg. mnie M. Korzuchowska.
No nie... taki fajny temat umarł? Odświeżam
Uwielbiam styl Olivii Palermo, zawsze wygląda świetnie
Tutaj <3 <3 <3
Kaweczka, tez ich śledzę na fb i tylko jak potem by chciała gdzieś kupić to nie wiem gdzie
Ostatnio edytowany przez Diabela (2014-10-25 20:21:24)
to koniecznie zajrzyj na ich stronę na jaką stylówkę byś nie weszła pokazują gdzie kupić identyczne lub podobne ciuchy
Mnie się strasznie podoba styl sochy ale też dla facetów podobają mi się projekty roberta kupisza, nawet ostatnio przeglądałam nowe kolekcje na i te koszulki z nadrukiem są świetne:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź