Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?
Dlaczego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dlaczego?
[quote=Beata]A w skórzana torebkę zainwestowałam bo się dłużej nosi[/quote]
popieram, dlatego zrobiłam tak samo...
mam taką musztardową ze skórki ekologicznej oraz czarny niby kuferek, wieeeelki....
taak ja też mam skórzaną i na razie jestem zadowolona! A była z przeceny z dobrej firmy!
Mam jedną skórzaną dobrej firmy - dostałam w spadku od mamy, po kilku latach przez nią noszenia, mi już też minęło parę latek, a ona jak nowa - nawet jedna niteczka się nie wypruła
Ja zawsze takie wielkie wory - teraz malusie mi weszły w krew ale zaczynają mi sie kuferki podobać
Do skórki nie dorosłam jeszcze
[quote=a.filipowska]Mam jedną skórzaną dobrej firmy - dostałam w spadku od mamy, po kilku latach przez nią noszenia, mi już też minęło parę latek, a ona jak nowa - nawet jedna niteczka się nie wypruła[/quote]
właśnie uwielbiam rzeczy dobrej jakości!
ja też mam taką torbę po mamie, ale nie jest już super jakości, taka raczej na codzień niż na jakieś większe wyjście
jest brązowa i ciut znoszona, moja mama kupiła sobie ją jak miała 20 lat, więc... torba trochę latek już ma
sentyment każdy ma do różnych rzeczy, wiążą sie z wspomnieniami minionych lat
Dla mnie ogromna torebka to podstawa, nie umiem inaczej wyjść z domu.
ja uwielbiam mieć wszystko koło siebie, więc mała torebka to tragedia...
bo ja tu sie obyć bez kalendarza, notesu, szczotki do włosów, pasty do zębów, jogurtu, butelki wody itp
Nie da rady, musi być odpowiednia pojemność...
[quote=pinkmause]Nie da rady, musi być odpowiednia pojemność...[/quote]
najlepszy jest plecak, ale ostatnimi laty już nie noszę... wolę elegancką torbę z bałaganem w środku
Plecak ubieram jak idę na zakupy do Biedronki...
też czasem zabieram plecak!
nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam plecak na sobie
[quote=angelcity89]nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam plecak na sobie [/quote]
ja w wakacje, łaziliśmy po Bieszczadach z wodą, mapą, kanapkami i czekoladą w plecaku
plecak - nie pamiętam kiedy nosiłam... torba - wieeeelka, bo musi sie znaleźć w niej śniadanie i książka do autobusu
ksiażka obowiązkowo (jadę dziś 20 minut metrem) - moja torba już czeka na mnie... brrr a tak zimno, że nie chce mi się
Ja siedzę w domu bo syn chory i moje torebki też. Też wypada wygrzebać zimowe...
plecak - jejku wieki temu... jeszcze jak byłam na dziennych
ja nawet na dziennych nie noszę plecaka
tylko wszystko w torbę pakuje, aż pęka w szwach
może czas kupić nową ?
[quote=angelcity89]
może czas kupić nową ?[/quote]
na to zawsze jest dobry czas
Nigdy za wiele tego dobrego
najpierw muszę kasę na nią uzbierać
A może taka torba?
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images42.fotosik.pl/135/8dbc362843bb7f09.jpg[/img][/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź