26

Odp: krótkie vs. długie

eh, a mi się marzy taka fryzurka... ale nie mam odpowiednich włosów sad za bardzo się puszą na końcach i nic nie jest w stanie je ujarzmić sad ale i tak zaryzykuję w przyszłym tygodniu, bo słyszałam, że dobre ścięcie powoduje, że włosy tak się nie puszą wink

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images41.fotosik.pl/214/ae41f5c7e5ec0749.jpg[/img][/url]

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images38.fotosik.pl/215/93c5b8c230d08d77.jpg[/img][/url]

27

Mnie się zawsze podobały fryzury wystrzępione i krzywe. Ale prostowanie męczyło mnie makabrycznie. Więc teraz mam normalne kręcone włosy z loczkami zamiast grzywki. I tę wiecznie prostuję na żelu...

28

Też tak miałam jak zachciało mi się grzywki...A fryzura (jak sie nie mylę) Heidi Klum   bardzo mi się podoba.

29

mi też strasznie się podoba jej fryzura! i nie ma bata, zafunduję sobie taką tongue
a co do prostowania- to i tak prostuje, nie wyobrażam sobie już życia bez prostownicy tongue

30

Ja już przestałam. Włosy mi za to dziękują, a loczki są takie dziewczęce...

31

Nie ma jak loczki:D

32

ja bym miała puszące się siano na głowie hmm

33

młodo wyglądają długie włosy , poważnie krótkie

34

ja ścięłam włosy i nie bardzo się postarzałam, to chyba zależy od fryzury i osoby tongue
moim zdaniem

35

Mi po latach noszenia długich włosów, powiedziano, że teraz zrobiłam się młodsza o 5 lat.

36

krótkie włosy odmładzają

37

[quote=asiula83]a ja polecam takie włoski ... oczywiscie wersja dla palacych wink he he he
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images46.fotosik.pl/218/6fc31ec31172bfd8.jpg[/img][/url][/quote]
ale fajna hi hi hi

38

włosy odrosną ja pocieniowałąm sobie do ramion i grzywkę zrobiłam

39

a ja byłam u fryzjera mam wystrzępione do brody big_smile

40

moje szybko rosną i już są trochę za brodę

41

[quote=eva45]krótkie włosy odmładzają[/quote]
ale nie wszystkim pasują... Ja od wielu lat mam długie i nie zamierzam radykalnie skracać

42

Fajne zdjęcie z tymi papierosami.
Ja z wlosow poza ramiona skrócialam bardzo na męsko i powiedziano mi, że odmłodniałam.

43

[quote=angelcity89]wydaje mi się, że krótka...[/quote]
Długie sa bardzo dziewczęce, aczkowliek kobieta koło 40 zaszaleje z krótkim fryzem to ujmuje jej lat smile) więc zdecydowanie krótka smile)) ale z długich włosów jak ktoś ma dryg do tego, to na co dzień moze zrobić takie proste  fryzury i nie banalne, że wszyscy się zachwycać będą włosami a nie tym ile właścicielka ma lat smile

44

Kapitalne to zdjęcie big_smile
Ile znacie kobiet po 45 roku życia, które mają długie włosy? Ja niewiele. Moja Mama ma długie i zawsze upięte w kok. Nie znam innej fryzury, która godzi ze sobą długie włosy i dojrzały wiek.

45

moim zdaniem krótkie włosy postarzają, dodają lat smile długie wyglądaja powabnie i dziewczęco big_smile

46

nie zgodzę się.... wszystko zależy od cięcia, od stylu osoby, od ułożenia włosów, od kształtu twarzy ...
czasem to właśnie te długie "dziewczęce" mogą dodać dobre kilka lat...

[quote=monalisamakeup]moim zdaniem krótkie włosy postarzają, dodają lat smile długie wyglądaja powabnie i dziewczęco big_smile[/quote]

47

Długieee

48

niektórym pasują długie, niektórym krótkie. smile ja siebie najbardziej lubię z włosami o długości: średnia. smile:)

49

według mnie półdługie są najlepsze - pod kątem odejmowania lat smile

50

Ja mam długie i morduję się z nimi, ławo się plączą. Kiedy miałam półdługie to nie było tego problemu.