Odp: wasz ulubiony podkład
ooo brzmi dobrze. nawet z czystej ciekawości spróbuję:) ciekawa jestem jak zachowa się na mojej twarzy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ooo brzmi dobrze. nawet z czystej ciekawości spróbuję:) ciekawa jestem jak zachowa się na mojej twarzy
Właśnie sobie kupiłam light beige, do mojej jasnej cery pasuje idealnie, a że mają je akurat w naturze taniej o 30% to skorzystałam
Nie znam tego podkładu Maybelline. Orientujecie się może jaką mają paletke kolorów? Kupiła bym, ale zazwyczaj ciężko mi sobie dobrać, bo albo za jasny albo za ciemny kupuje i kombinuje z wyrównywaniem potem.
Mają 6 kolorów, ja mam najjaśniejszy, jestem blada i często nawet najjaśniejsze kolory w palecie były dla mnie za ciemne, ale ten pasuje idealnie.
ja również jestem fanką podkładu Better Skin z Maybelline
ja używam profesjonalnych podkładów z Affect
Piszemy o tym od dłuższego czasu, wyżej masz też link.
Ceny różne, zależy jaki sklep??
Cenowo stoi całkiem nieżle bo jak patrzyłam na necie to koło 35zł. Miałam kiedyś podkład w takiej buteleczce i one wtedy nie wietrzeją, a podajnik pomaga dobrać ilość, więc są bardzo wydajne. Zbierałam się i zbierałam, ale dziś pójdę i kupię.
Mój nr 1 to Pharmaceris, odcień Sand
Od kilku dni stosuję kryjąco-korygujący podkład AA i jak na razie jestem z niego zadowolona Nie utrzymuje się wprawdzie cały dzień, ale ma idealnie dopasowany do mojej bladej cery kolor
Revoln Colorstay do cery mieszanej i tłustej. must have
Świetny jest Dior forever
A ile kosztuje? W sumie aż boję się o to zapytać.
Mam cerę mieszaną, która wyjątkowo szybko zaczyna się świecić. Przerobiłam masę drogeryjnych podkładów, zaczynając od True Match z L'Oreala poprzez Lasting Performance z Max Factora, Lasting Finish z Rimmela, Affinitone z Maybelline aż po Healthy Mix z Bourjois plus kilka innych. Żaden z nich nie spełniał moich oczekiwań, bo bardzo szybko się wycierał, spływał po 3 h a obiecywany mat utrzymywał się na ogół nie dłużej niż godzinę. Po wielu próbach postanowiłam zainwestować w dużo droższy podkład, a że nadarzyła się wyjątkowa okazja, zakupiłam osławiony Este Lauder Double Wear. I to była bardzo dobra decyzja, po której postanowiłam, że będę próbować kosmetyków z wyższej półki bo są absolutnie warte swojej ceny.
Ja jestem zadowolona z podkłądu healthy mix Bourjois, ale rzeczywiście nie kryje zbyt mocno i nie jest jakiś trwały... Mimo to lubię go, fajnie dopasowuje się do koloru cery i nie zapycha. Co do podkładu Estee Lauder to chciałabym go kiedyś wypróbować, ale cena trochę mnie odstrasza...
Karolina_Ka12 ja przed zakupem Estee Lauder poszłam do Douglasa i poprosiłam o darmową próbkę. I tak też polecam Ci zrobić Gdyby nie ta próbka to nie zdecydowałabym na pewno się na zakup tak drogiego podkładu, ale przynajmniej wiem że płącę za jakość a nie tylko za markę i tak jest równiez w przypadku podkładu z Arbonne
Cera sucha, więc moim najlepszym sprzymierzeńcem jest podkład nawilżający emani
Ja bardzo Lubię Maybelline Affinitone - praktycznie niewidoczny, a jest dla mnie jak druga skóra
Ja się przestałam malować podkładami bo niszczą skórę tylko
Ostatnio edytowany przez memosa (2018-02-05 18:43:00)
Zdecydowanie podkład z Yves Rocher! To roślinny kosmetyk i nie niszczy skóry, wręcz ją pielęgnuje, chroniąc przed słońcem i wiatrem...
Semilac podkład kryjący Sand Beige
Moim ulubieńcem obecnie jest Neo Make Up podkład matujący Perfect Matte Foundation. Twarz wygląda świeżo i ładnie. Trzyma się idealnie przez cały dzień. Fajnie współgra z moim korektorem, a gąbeczką dobrze się go rozprowadza. Ma wszystko co powinien mieć podkład jak dla mnie.
Shiseido Fluid foundation
Ja ostatnio zainwestowałam w krec CC od Eveline - bomba! Naprawdę nie spodziewałam się, że coś takiego może mieć tak dobre krycie a ma!
Sucha cera i na codzień tylko krem BB. Podkładu idealnego nadal szukam
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź