3,076

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ok, w takim razie będę kręcić głową, dzięki za poradę smile
Po tym, co napisała Gabika, przypomniałam sobie, że z racji tego, że dużo czasu spędzam w jednakowych pozycjach, czasami odczuwam ból przy zmianie pozycji. Kiedyś byłam taka... bardziej elastyczna jakby.

Nastrój taki sobie, czekają mnie spore wydatki, a to nie cieszy, choć jest kilka przyjemnych rzeczy, które ratują mój humor przed upadkiem big_smile Ogólnie więc jest lepiej niż gorzej smile
Wybywam zaraz na spotkanie w domu kultury z chłopakiem, który jeździ po świecie autostopem. Opowie o wyprawie do Dubaju.

Prowadzi fanpage na Facebooku i ma kanał na You Tube (można tam zobaczyć m.in. nagrania z rozmowy z Mongolskim chłopcem, śpiewanie w Turcji z syryjskimi uchodźcami piosenki "Hej Sokoły", różne zdjęcia). Z przyjaciółmi prowadzą też akcję charytatywną - gdy wyjeżdżają w świat wysyłają pocztóweki z różnych krajów osobom, które wpłacą 20 zł, a dochód przeznaczony jest na pomoc dzieciakom. Więcej na blogu [url=http://plecakwspomnien.pl/]Plecak Wspomnień[/url].

Tu wideorelacja z podróży do Dubaju przez m.in. Turcję i Iran:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=82uUFA0pKPY[/url]
A tu do Pekinu:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=0BTmsIt1L_8[/url]

3,077

No proszę i już noga nie boli, ani w głowie się nie kręci, jak z chłopakiem kręci tongue

A mróz jest, ale ma być odwilż i zaraz koniec stycznia, luty krótszy, a w marcu to już wiosna big_smile

3,078

u mnie nawet w porządku, jestem co prawda trochę nie wyspana bo budziłam się w nocy i miałam dziwne sny ale generalnie jest dobrze.

3,079

Subtellna, to nie było spotkanie sam na sam smile Sala pękała w szwach big_smile

3,080

Dzisiaj ,ślizgałam się na tej odwilży ,że myślałam ,że nogi połamię .

3,081

A u mnie w mieście wreszcie suche chodniki.

Humor dopisuje smile Jest wspaniale smile
Przyczyna takiego stanu rzeczy złożona... z ludzi, sytuacji, przedmiotów, smaków itd. Jak fajnie jest cieszyć się z tylu powodów naraz smile

3,082

U mnie też ślisko, ale cały czas się topi, więc jest nadzieja big_smile

3,083

Miałam małe problemy w pracy nie mogłam pewnych rzeczy naprawić, byłam zła ,że nie umiem tego zrobić  ,jak na obecną chwilę coś się poprawiło .Myślę ,że już będzie dobrze ,bo chcę wykonywać swoją pracę ,a nie patrzeć jak się kółko kręci .

3,084

Scarlett, życzę pełnego opanowania sytuacji i oby udało się uniknąć takich kłopotów w przyszłości. Czy to było coś, co mogłabyś sama naprawić, gdybyś nauczyła się jak to zrobić, czy coś, do naprawy czego i tak nie masz uprawnień, więc pozostaje czekać na specjalistę?

Ja trochę się denerwuję, bo profesor zwleka z podaniem wyników egzaminu, który odbył się tydzień temu. Sesja w toku i nie wiem, czy mam spędzić pół nocy nad nauką na jutrzejszy egzamin dla tych, którym się nie powiodło, czy nie. Akurat chodzi o ten jeden przedmiot, z którym sobie nie radzę sad
Poza tym jest super... w ciągu jednego dnia stłukłam salaterkę, zgubiłam pieniądze na bilet do kina i skręciłam nogę w kostce. Teraz siedzę na tyłku i rozrastam się od słodyczy.

3,085

Hmm.. dziś myślę... w którym banku najlepiej brać pożyczkę
A może w kominiarce iść do któregoś? tongue

3,086

Pożyczki mogą wpędzić Cię w jeszcze większe tarapaty.

Szybkie sposoby na zarobienie kasy?
Sprzedaj coś na OLX lub Allegro (lepiej na OLX, bo tam nie płaci się prowizji), ewentualnie wystaw ogłoszenie na lokalnych stronach internetowych. Masz przecież sporo zmagazynowanych dóbr, niech się na coś wreszcie przydadzą.

Pozbądź się zbędnych ubrań, bibelotów, czy co tam jeszcze masz. I tylko nie jęcz, że to potrwa, bo owszem, w jeden dzień się tego nie ogarnie, ale ile dni już minęło odkąd zaczęłaś potrzebować kasy i ile jeszcze może minąć, zanim ją zorganizujesz?
Mówię Ci, to bardzo dobry sposób. Im lepszą dasz cenę, tym szybciej opchniesz, a ciuchy, jeśli masz ich dużo, warto pakować w paczkę i sprzedać wszystkie za jednym razem.
Wiem, nie będzie tych pieniędzy dużo (zależy jeszcze co masz do sprzedania), ale to lepsze niż nic.

I wiem też, że nie masz cierpliwości do dzieci, ale może jednak byś spróbowała? Jeśli naprawdę potrzebujesz pieniędzy, to poświęcisz się wink

3,087

Szczególnie rozbawiło mnie to nawiasie- zależy co mam jeszcze do sprzedania big_smile
Nooo siebie, to nie sprzedam tongue
Ale o co chodzi z dziećmi? smile

3,088

U mnie słonecznie, zaraz wychodzę na dłuższy spacer i resztę dnia też spędzę aktywnie:)

3,089

Dziś było szaro i buro. No i nastrój nie najlepszy. Na szczęście będą lepsze dni smile Trzeba wierzyć smile Ja wierzę smile

3,090

Uśmiechnij się, już niedługo wiosna:)

3,091

Chodzi o opiekę nad dziećmi, rozmawiałyśmy kiedyś o tym.

Dzisiaj dzisiaj ja umieram... jeszcze tylko tydzień i będę mogła wyspać się, być może odzyskać humor, zająć się sobą, uśmiechnąć.

3,092

Aaaa pamiętam...
Dosyć mam cierpliwości do swoich, o czym chyba nie wiesz smile
A w życiu jest dużo trosk, przeżyjesz i znowu zaświeci słońce i pojawi się tęcza smile

3,093

Jak z garem złotych monet to może być. Jeśli bez gara to niestety będzie mi się kojarzyć tylko z rozszczepieniem światła widzialnego... z promieniowaniem elektromagnetycznym. Umrę na fizykę. sad
Wszystko, co napiszesz, sprowadza się do jednego... a to jedno to jest właśnie to, na co umieram.

3,094

Ta pogoda mnie dobija ,ten deszcz i ciągłe chmury mnie w depresje chyba wciągają.

3,095

Zgadza się, taka pogoda z brakiem słońca działa depresyjnie trochę...

3,096

Ostatnio mam nie najlepszy nastrój ,bo mam problemy z nadciśnieniem .Bóle głowy mi dokuczają ,ale 12 lutego idę dopiero do neurologa zobaczymy co mi powie.

3,097

Bóle głowy mogą być od stresu.

3,098

Je je jeeeeee yeah! smile Zaliczyłam semestr smile
Nastrój dzisiaj... no cóż... dzisiaj to chyba miałam po kolei wszelkie możliwe nastroje big_smile
I emocje.
Cały dzień w Rzeszowie... stres, pośpiech, zwątpienie, strach, nerwy, smutek, wyczerpanie, napięcie - kolejne podejście do egzaminu z fizyki. Na 9 osób zdały dwie sad Mam to za sobą, ale jakoś ani ulgi nie poczułam, ani radości.
W radosny nastrój wprawiło mnie dobre jedzenie smile I to wcale nie czekoladowe.

Czasami tak niewiele potrzeba. Czasami coś, co powinno dać radość, nie daje jej, a coś innego, co niby jest takie zwykłe, małe i nie jest niczym szczególnym, potrafi wpłynąć na nastrój. Nie oczekując niczego więcej ponad zjedzenie czegoś tanio i szybko, weszłam do niezbyt ładnego lokalu, bo było po drodze. Od miejsc, w których jest po prostu brzydko, nie oczekujemy, że jedzenie będzie smaczne i przyrządzone starannie, a tu takie zaskoczenie. Było pyszne, syte, w niskiej cenie i naprawdę dobrze przygotowane. Brzuszek się najadł, ucieszył, wyszłam pokrzepiona i w zupełnie innym nastroju, niż weszłam. A to tylko pita z kebabem smile Niby nic.

3,099

GRATULACJE!
U mnie pochmurny dzień, ale cieszę się ze trochę odpocznę po całym tygodniu, bo wreszcie nigdzie już nie muszę się spieszyć...

3,100

Bardzo dziękuję smile
Miłego weekendu smile Tak samo cieszy mnie fakt, że można zwolnić na chwilę obroty.