Odp: paznokcie u faceta...
[quote=madzia]paznokcie muszą być czyste krótki zadbane[/quote]
Mój kolega zapomina chyba obcinać, bo często zapuszcza do 2-3 milimetrów. Wygląda to co najmniej dziwnie. Na szczęście nie nosi pod nimi żałoby po kocie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=madzia]paznokcie muszą być czyste krótki zadbane[/quote]
Mój kolega zapomina chyba obcinać, bo często zapuszcza do 2-3 milimetrów. Wygląda to co najmniej dziwnie. Na szczęście nie nosi pod nimi żałoby po kocie
A moja mała (chyba dlatego że jest jeszcze mała) ma takie dziwne zawinięte paznokcie, aż ciężko jej obcinać ..
No to faktycznie Emilia masz na razie trudność z ich obcinaniem, ale to się na pewno zmieni za parę lat.
Myslę że tak. Dobrze że nie płacze jak jej obcinam.
Emilo pewnie, bo to nic przyjemnego płakać.
Mój mąż jak był mały to strasznie ryczał jak mu mama obcinała paznokcie bo twierdził że go to boli...
ja się za to darłam u fryzjera
To moja mała jak jej trzeba podciąć włosy to jest koszmar....dlatego sama sobie podcina hahahaha
A ty jej potem zapewne poprawiasz i jet zabawa we fryzjera.
Po niej to już nie mam co poprawiać bo ona zawsze łapie się za obcinanie grzywki i to na krótko... potem to już tylko spinanie żeby jakoś wyglądało
Ja ciebie, do tego stopnia, ale co zrobisz, nic.
krótko ścięte i czyste, a nie poobgryzane prawie na zero
krótkie i zaokrąglone
aby nie miał brudu za paznokciami :PP
Facet musi mieć zadbane i krótkie paznokcie.
: )
ja nie rozumiem jak niektórzy chłpocy mogą mieć długie brudne paznokcie i nie zwracać na to uwagi - fuuj!
Ja tez tego nie rozumiem! To przecież ohydne! Na szczęście mój maż od zawsze ma bzika na punkcie pielęgnacji, paznokci tez - zawsze krótko obcięte, zadbane, kupujemy wspólnie produkty do tego celu - oliwki do skórek i paznokci, kremy do rąk i paznokci, i t.d Ostatnio używamy oliwki marki Jessica - Phenomen Oil Rewelacja! Polecam wszystkim!
serio ?
To na prawdę gratuluję męża ;D
Bardzo dobrze , bo ja nie wyobrażam sobie żyć z jakimś flejtuchem ;p
a ja nie zazdroszczę męża... nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż kupował sobie specjalne preparaty do pielęgnacji paznokci czy skórek
obcina paznokcie, myje ręce, dba o higienę, używa kremu do rąk (ale raczej tego co ja kupię) i jest zadbany - nic poza tym i niech tak zostanie
Tak krotki i czyste.. zdecydowanie. Dodam że mój facet chodzi do kosmetyczki i tam odciągają mu skórki to nawet ja nie chodze ! hahhaa
To źle że dba o siebie?
Dobrze żeby facet dbał o siebie miał zawsze krótkie i czyste paznokcie ale bez przesady, myślę że facet nie ma powodu żeby chodzić do kosmetyczki na manicure, nawet ja tego nie robię
Moj chłopak używa kremu ale mojego....a jak kiedys zaproponowałam mu lakier bezbarwny to mnie wysmial:D Przynajmniej zawsze ma krótko obcięte (bardzo tego pilnuje).
Kiedys namówiłam tate na manicure (z bezbarwnym lakierem) jak ćwiczylam do szkoły. Nie mial z tym problemu i chodzil tak bez skrępowania
mechanik nawet jak bedzie chciał to chyba umyje
Każdy robi tak jak chce, 1 facet chodzi do kosmetyczki, a inny nie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź