Odp: powiedz jaki masz kolor w tym momecie na paznokciach
Jasna, jaskrawa czerwień
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jasna, jaskrawa czerwień
Ja mam w tym momencie na paznokciach hybrydę Neonowy róż w połączeniu ze srebrnymi dodatkami na palcach serdecznych mam srebrne zdobienia, jakby cekiny, natomiast na kciukach srebrne centki idealne połączenie
Mocny róż - połyskliwy
Hej
U mnie w tym tygodniu króluje czerwień z pomarańczą od Indigo. Pierwszy raz użyłam tego lakieru, ale póki co jestem zadowolona. Myślę również, żeby wypróbować od nich hybrydę.. miałyście kontakt z ta firmą?
Ostatnio, z racji pracy, tylko odżywka.
Czerwony, jaskrawoczerwony Pfff... zniszczyłam sobie pędzelek w czarnym i pomalowałam paznokcie tak, że musiałam to zmyć całkowicie. I zdecydowałam się na czerwień.
Beżowy:)
Ciemna czerwień
Taki jak czekolada mleczna do picia.
Gdzie kupiłaś lakier w takim odcieniu? U mnie dzisiaj ciemny brąz.
Mocny róż . Ale jutro chyba będę zmieniać, ponieważ kupiłam sobie nowy, czarny lakier do paznokci.
Jeszcze regeneruję paznokcie odżywką, ale lada moment rzucę się na lakiery i wybiorę coś kolorowego. Po ponad miesiącu niemalowania paznokci chyba każdy pomaluję innym kosmetykiem
Beż, ale że jutro jadę na urlop do Włoch już myślę o jakimś szalonym kolorze.
Własnie pomalowałam paznokcie na szaro, a na serdecznych niebieski wraz z cekinem
Ja dzisiaj pomalowałam na jaśniutki niebieski <3 pora powoli przerzucać się na jaśniejsze kolorki wiosna tuż tuż.
Klasycznie - czerwony
Zaraz będę mieć kawę z mlekiem... na paznokciach
Piaskowy odcień o fakturze piasku
dziś daje im trochę odpocząć i nałożyłam samą odżywkę
klasyczny nude
Miętowy
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź