Odp: powiedz jaki masz kolor w tym momecie na paznokciach
Witam,
Chwilowo nie mam żadnego koloru. Moja pani od tipsów się szkoli ale ostatnio miałam różowy i biały z brokatem. Lecz poodpadały. Za długo czekałam Naprawdę śliczne. Polecam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Chwilowo nie mam żadnego koloru. Moja pani od tipsów się szkoli ale ostatnio miałam różowy i biały z brokatem. Lecz poodpadały. Za długo czekałam Naprawdę śliczne. Polecam
[quote=karolka78]Witam,
Chwilowo nie mam żadnego koloru. Moja pani od tipsów się szkoli ale ostatnio miałam różowy i biały z brokatem. Lecz poodpadały. Za długo czekałam Naprawdę śliczne. Polecam[/quote]
tipsy jak dla mnie to juz przezytek, nawet hybryda mi się ostatnio znudziła, teraz mam na paznokciach zwykły lakier w kolorze maliny
Malinowy... śliczny
Ja mam słodki mocny róż
Granatowy
GEL4D caffe latte 04 Bell <3
Pomidorowy
aktualnie coś jak lapis:) ostatni nabytek i na paznokciach wygląda ślicznie
Jasna zieleń Cieplutko i kolorowo na dworze, więc i na paznokciach można nieco poszaleć
Nudziak
Niebieski a takie małe szaleństwo dziś
granatowe, na przemian z białymi +srebrne akcenty.
Ostra fuksja !!!!
Ja obecnie mam na paznokciach klasyczną czerwień ze srebrną biżuterią wykonywaną ręcznie przy pomocy foli transferowej Jest lato, są wakacje, dlatego postanowiłam zaszaleć i stworzyłam srebrną kotwicę i serce przebite strzałą, paski marynarskie i inne srebrne dodatki
Ja w tym momencie mam na paznokciach piękną neonową tęczę Wczoraj byłam u kosmetyczki zrobić hybrydki i powiem szczerze, że zaszalałyśmy Nigdy nie byłam przekonana co do takich neonowych kolorów, ale Monia mnie namówiła i szczerze mówiąc nie żałuję Neonowe ombe rządzi!
Brokatowy turkus.
karma od Jessici, Totally Turmeric, cudeńko
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11407123_875923575814525_171037684960946544_n.png?oh=7e82acc511b3e797f9aeac3e50bd2849&oe=565C54A9[/img]
Chabrowy
[quote=kaweczka]karma od Jessici, Totally Turmeric, cudeńko
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11407123_875923575814525_171037684960946544_n.png?oh=7e82acc511b3e797f9aeac3e50bd2849&oe=565C54A9[/img][/quote]
Cudo ! Mam formę do tarty w takim kolorze !!
Ja od Jessici mam malinowy kolor aktualnie na rączkach i nóżkach.
U mnie na razie tylko odżywka. Trzeba troszkę zregenerować paznokcie bo okresie ciemnych i intensywnych kolorów.
Wyjątkowo, bo i okazja wyjątkowa, heh, kolorek nude ma dziś na paznokietkach, i wygląda bardzo bardzo ciekawie, a już niebawem spróbuję z miętowym kolorem, kiedyś wydawały mi się one obydwa dziwne, a teraz zupełnie odwrotnie! Mój nude wcale się nie zlewa z palcami, co najistotniejsze!
Czerwony
Tez mi się trafił nude, który fajnie wygląda na paznokciach, choć przed pierwszym użyciem zastanawiałam się, czy nie ma koloru zbyt zbliżonego do mojej skóry
Błękitny, ale niedługo zmienię na czerwony.
Ja mam teraz na pazurkach czerwoną hybrydę ze zdobieniami marynarskimi Kotwicę, paski marynarskie, serduszko i łódkę postanowiłam zaszaleć i stworzyć coś oryginalnego, co łączy się z trwającymi wakacjami Pazurki idealne urlopowy wyjazd! i pasują pod strój kąpielowy!
Ja akurat mam dwa kolory seledynowe na 3 palcach i na dwóch taki blady fiolet przechodzący trochę w niebieski - i tak na dłoniach, a u stóp nie mam pomalowanych bo mnie denerwuje to, że za szybko mi rosną i ciągle muszę je malować od nowa, o odpryskach nie wspomnę.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź