Odp: powiedz jaki masz kolor w tym momecie na paznokciach
Witam, 
Chwilowo nie mam żadnego koloru. Moja pani od tipsów się szkoli ale ostatnio miałam różowy i biały z brokatem. Lecz poodpadały. Za długo czekałam Naprawdę śliczne. Polecam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, 
Chwilowo nie mam żadnego koloru. Moja pani od tipsów się szkoli ale ostatnio miałam różowy i biały z brokatem. Lecz poodpadały. Za długo czekałam Naprawdę śliczne. Polecam
[quote=karolka78]Witam, 
Chwilowo nie mam żadnego koloru. Moja pani od tipsów się szkoli ale ostatnio miałam różowy i biały z brokatem. Lecz poodpadały. Za długo czekałam Naprawdę śliczne. Polecam[/quote]
tipsy jak dla mnie to juz przezytek, nawet hybryda mi się ostatnio znudziła, teraz mam na paznokciach zwykły lakier w kolorze maliny
Malinowy... śliczny ![]()
Ja mam słodki mocny róż ![]()
Granatowy ![]()
GEL4D caffe latte 04 Bell <3
Pomidorowy ![]()
aktualnie coś jak lapis:) ostatni nabytek i na paznokciach wygląda ślicznie
Jasna zieleń 
 Cieplutko i kolorowo na dworze, więc i na paznokciach można nieco poszaleć ![]()
Nudziak  ![]()
Niebieski 
 a takie małe szaleństwo dziś
granatowe, na przemian z białymi +srebrne akcenty.
Ostra fuksja !!!! ![]()
Ja obecnie mam na paznokciach klasyczną czerwień ze srebrną biżuterią wykonywaną ręcznie przy pomocy foli transferowej 
 Jest lato, są wakacje, dlatego postanowiłam zaszaleć i stworzyłam srebrną kotwicę i serce przebite strzałą, paski marynarskie i inne srebrne dodatki ![]()
Ja w tym momencie mam na paznokciach piękną neonową tęczę 
 Wczoraj byłam u kosmetyczki zrobić hybrydki i powiem szczerze, że zaszalałyśmy 
 Nigdy nie byłam przekonana co do takich neonowych kolorów, ale Monia mnie namówiła i szczerze mówiąc nie żałuję 
 Neonowe ombe rządzi! ![]()
Brokatowy turkus.
karma od Jessici, Totally Turmeric, cudeńko ![]()
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11407123_875923575814525_171037684960946544_n.png?oh=7e82acc511b3e797f9aeac3e50bd2849&oe=565C54A9[/img]
Chabrowy ![]()
[quote=kaweczka]karma od Jessici, Totally Turmeric, cudeńko ![]()
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11407123_875923575814525_171037684960946544_n.png?oh=7e82acc511b3e797f9aeac3e50bd2849&oe=565C54A9[/img][/quote]
Cudo ! Mam formę do tarty w takim kolorze !! ![]()
Ja od Jessici mam malinowy kolor aktualnie na rączkach i nóżkach.
U mnie na razie tylko odżywka. Trzeba troszkę zregenerować paznokcie bo okresie ciemnych i intensywnych kolorów.
Wyjątkowo, bo i okazja wyjątkowa, heh, kolorek nude ma dziś na paznokietkach, i wygląda bardzo bardzo ciekawie, a już niebawem spróbuję z miętowym kolorem, kiedyś wydawały mi się one obydwa dziwne, a teraz zupełnie odwrotnie! Mój nude wcale się nie zlewa z palcami, co najistotniejsze!
Czerwony 

Tez mi się trafił nude, który fajnie wygląda na paznokciach, choć przed pierwszym użyciem zastanawiałam się, czy nie ma koloru zbyt zbliżonego do mojej skóry ![]()
Błękitny, ale niedługo zmienię na czerwony. ![]()
Ja mam teraz na pazurkach czerwoną hybrydę ze zdobieniami marynarskimi 
 Kotwicę, paski marynarskie, serduszko i łódkę 
 postanowiłam zaszaleć i stworzyć coś oryginalnego, co łączy się z trwającymi wakacjami 
 Pazurki idealne urlopowy wyjazd! 
 i pasują pod strój kąpielowy! ![]()
Ja akurat mam dwa kolory seledynowe na 3 palcach i na dwóch taki blady fiolet przechodzący trochę w niebieski - i tak na dłoniach, a u stóp nie mam pomalowanych bo mnie denerwuje to, że za szybko mi rosną i ciągle muszę je malować od nowa, o odpryskach nie wspomnę.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź