Temat: Zaproszenia ślubne
Jakie [zaproszenia ślubne wybrać? Ręcznie malowane, na zamówienie, klasyczne czy wyjątkowo oryginalne?
Proszę o opinie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie [zaproszenia ślubne wybrać? Ręcznie malowane, na zamówienie, klasyczne czy wyjątkowo oryginalne?
Proszę o opinie.
Najlepiej te, które Tobie będą się najbardziej podobać
Dokładnie - i żeby nie kosztowały 20 zł od sztuki, bo po co...
fajnym pomysłem na zaproszeniu jest umiescic sare zdjecia pary młodej, oczywiscie przerobione na czarno biało ))
Moich to lepiej nie, bo pechowo na wszystkich mam brudne kolana...
To by chyba trochę infantylnie wyglądało...
Myśmy robili nasze ręcznie
Na szczęście było tylko kilka osób..
Ale nikt takich nie miał
Dla 50 czy 100 osób to trudno robić je ręcznie, ale jest tyle możliwości teraz, że na szczęście jest w czym wybierać:)
Tobie pewnie już nie są potrzebne, ale gdyby ktoś szukał to ja korzystalam z oferty firmy jubdstyle
Dobrze jest sobie zaproszenia wybrać odpowiednio do miejsca, w którym ma się wesele żeby całość miała ręce i nogi wtedy wszystko jest spójne.
My zamawialiśmy takie z motywem serca , ale w sumie od razu kupiliśmy tam zawieszki na alkohol i wizytówki na stoły
Przejrzałam grafikę. Większość zaproszeń ma imiona na okładce.
Bardzo fajne, takie klasyczne. Nie lubię takich udziwnionych, a zrobionych dla przeciętnego Kowalskiego
Takie które będą się podobać i pasować do motywu przewodniego ślubu i wesela
A polecicie jakies fajne miejsce gdzie mozna je zamowic?
Zaproszenia można też zaprojektować i wydrukować samemu na ładnym papierze - dziś drukarki są takiej jakości, że wcale nie trzeba zamawiać gotowców...
Fajne są takie z dodatkami w stylu decoupage
Wg mnie samo ustne zaproszenie też wystarczy.....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź