Odp: Typy mężczyzn
Nie ma ideałów, ale są tacy z dobrymi chęciami Takich trzeba szukać, a jak już się znajdą, to nie wypuszczać z domu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie ma ideałów, ale są tacy z dobrymi chęciami Takich trzeba szukać, a jak już się znajdą, to nie wypuszczać z domu
ja lubię facetów z poczuciem humoru, jak jest humor to reszta przyjdzie sama
Chcecie wiedzieć, jakie cechy faceci uważają u siebie za idealne? Znalazłam takie ogłoszenie:
"Chciałbym spotkać się dzisiaj na kawę i inne szaleństwa z kobietą 40 plus.
Ja szczupły, czysty, pachnący, miły, wygadany, wesoły, krótkie włosy, niebieskie oczy, sprytny, wytrwały..."
Czyli same superlatywy... Która go chce...?
Czysty - to najważniejsze
Jemu chodzi tylko o te szaleństwa i jaki wytrwały hmmm... każdy w wychwalaniu się taki jest
Sprytny.... Tylko czy to jest zaleta, czy jednak wada...?
Chyba miał na myśli, że umie sprytnym sposobem zaciągnąć upatrzoną do łóżka
Na poznajmysie.org jest takie ogłoszenie
Pilnie poszukiwana pani która lubi być lizana po ciałku dobrze jakby miała skypa
A skypa też ten pan wyliże?...
Pewnie tak
Mam trochę zakurzony monitor, chętnie zaproszę zamiast zużywać ściereczkę
Podał telefon, więc dzwoń
Wszystkie naraz dzwonią, jak tu podałaś i nie ma szans, ciągle zajęte
Ja też próbuję i nic Chyba mu język zdrętwiał od tego lizania i nie może rozmawiać
On nie odbiera, tylko pisze sms z pytaniem-kim jesteś czy jakoś tak
Może to głuchoniemy...?...
Raczej ostrożny. Tu anons jeszcze grzeczny, w porównaniu z tym,że wcześniej pisał-co robiłby
z dziewicą, co ze starszą. Takie słowa,że nie chcę powtarzać. Wiem tylko,
że miał ostrzeżenie od administracji i zmienił.
Szczery chłopak... Pewnie teraz się zastanawia, czemu nie pozwalają mu być sobą nawet w internecie
On się raczej zastanawia jak upolować którąś
Może skusi się taka, co nie lubi się myć, bo on ją wyliże do czysta
Facet pewnie jest z rodzaju uległych impotentów, bo nic innego poza lizaniem nie "obiecuje"... Ale ciekawszy jest typ facetów lubiących stópki
[quote=subtellna]Raczej ostrożny. Tu anons jeszcze grzeczny, w porównaniu z tym,że wcześniej pisał-co robiłby
z dziewicą, co ze starszą. Takie słowa,że nie chcę powtarzać. Wiem tylko,
że miał ostrzeżenie od administracji i zmienił.[/quote]
Pewnie już niejedna go objechała za niecenzuralne zwroty, więc zrobił się ostrożny:) Gawędziarz - mitoman z bujną wyobraźnią i małymi możliwościami
Może i tak... Dużo mówi, mało robi
Coraz więcej widzę na forach, (a czytam różne), facetów, co narzekają na samotność jesienią, że wpadają w depresję przez brak towarzystwa itd... To chyba nowy typ faceta mamy: jesiennego samotnika
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź