Odp: słodycze
i jaki zachwyt - bo słodycze wywołują zachwyt nie tylko u mnie ale i u dzieciaków też
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i jaki zachwyt - bo słodycze wywołują zachwyt nie tylko u mnie ale i u dzieciaków też
Niestety, u mnie syn też uwielbia słodycze.
A dentysty już nie za bardzo...
w tej sprawie dogadałabym się z Twoim synem
jak mam iść do dentysty to czuję skurczę brzucha już tydzień przed wizytą
Mnie przestaje boleć zawsze jak już się umówię na wizytę...
he he he niezłe sposoby , dziecko jak dziecko - ale dorosły mężczyzna jak potrafi się użalać , ze boli go ząb - gorzej niż dziecko bo marudzi i marudzi
de3ntysta sadysta, brrrrrrrrrrr chyba Go nikt nie lubi
Znam takich co lubią. Ale dla mnie to jest niewyobrażalne.
Ja lubiłam dentystę do czasu "wypadku " z Ósemką....a tak przy okazji to z moja małą muszę pójść do dentysty,póki ma zdrowe....moja chrześniaczka ma dwa latka i zeby z tyłu czarne,dziurawe.....masakra
Ja swojemu odkąd skończył 3 latka zaczęłam już kolorowe plomby wstawiać. Jaką miał radochę. A ząbki naprawdę dłużej wytrzymują, jak są leczone. Te mleczne oczywiście.
ja ze swoim też chodzę już drugi raz byłam ma 5 lat i... została mu jedna dziurka ale -ostatnio to nawet nagroda nie pomogła i nie chcę go wystraszyć więc dopoki nie boli ... odstawiamy na bok temat dentysty
A ja właśnie chodzę, żeby dziurka była mała i nic nie bolało. Bo tak go nie wystraszę...
a ja postanowiłam odłożyć słodycze na bok
ze względu na problemy z cerą...
Ale słyszałam,że jesli chodzi o żęby to dziedziczy się w genach...jeśli ktoś ma silne to nawet jedząc słodycze im nie zaszkodzi...
[quote=angelcity89]a ja postanowiłam odłożyć słodycze na bok
ze względu na problemy z cerą...[/quote]
mi keidys dermatolog kazała odstawić słodycze i ostre potrawy - nie odstawiłam i nie żałuje
mi właśnie dermatolog nakazał odstawić... i muszę go w końcu posłuchać
ja na szczęście nie mam problemu z cerą po słodkościach
[quote=justyna]ja na szczęście nie mam problemu z cerą po słodkościach [/quote]
ja też nie i futruję za .... trzech
ja nigdy nie zauważyłam zależności między tym ile zjem czekoladki, a cerą...
a ja niestety zauważam... i bardzo na tym cierpię...
Współczucia, ja zauważam tylko brak czekolady w szafce. Nie wiem jak mogłam do tego dopuścić
[quote=pinkmause]Współczucia, ja zauważam tylko brak czekolady w szafce. Nie wiem jak mogłam do tego dopuścić [/quote]
oj tez tak mam
a cukierki czekoladowe jakie lubicie ... michałki ja uwielbiam, albo sliwki w czekoladzie - tylko te prawdziwe
kasztanki, michałki, śliwki i trufle - oj dużo tego...
michałki, mordoklejki
....... trudne pytanie
kasztanki... nie znam innych nazw
ale na pewno michałki nie są na pierwszym miejscu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź