Odp: Wydepilowane czy nie
Laser rzeczywiście znacznie ułatwia tę kwestię
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Laser rzeczywiście znacznie ułatwia tę kwestię
[quote=niechcemisie]Po maszynce też dostaję wysypki, na szczęście są inne metody. Dermatolog kazał mi zaprzestać depilacji. Niech sobie sam zarasta.
[/quote]
ja też tak mam i dlatego jak padło hasło o naszych wymarzonych wakacjach na greckich wyspach to wpadłam w panikę. Bo niby jak to miałam straszyć włosami wyrastającymi tu i tam albo krostkami jeśli miałam się golić tam na miejscu. Na szczęście od czego są koleżanki w pracy. Pomysłów było co nie miara ale w końcu padło na depilację epilfree w gabinecie i od teraz to będzie moja ulubiona forma pozbywania się włosów
[quote=filadelfia]Laser rzeczywiście znacznie ułatwia tę kwestię [/quote]
nie u każdego, ja mam jasne włosy, jestem blondynką, na moje włoski laser nie działa, ale za to, jak poprzedniczką, chodze na epilfree
Dziś gładkie ciało to standard, a nie luksus, nawet starsze panie o to dbają...
Osobiście wolę być ogolona na nogach i pod pachami, szczególnie wiosną i latem gdzie zakładam na siebie różne krótkie bluzeczki i szorty np. moje ukochane białe szorty Meggie z CJ, w kroju dopasowanym i z krótkimi nogawkami. Nie wyobrażam sobie wtedy mieć nóg, które nie są ogolone. Jednak każdy ma inne zdanie na ten dość osobisty temat to fakt
W dzisiejszych czasach to już norma, a brak depilacji to chyba tylko u starszych pań...
Depilacja daje poczucie zadbania, nie wyobrażam sobie inaczej żyć...
Higiena też jest łatwiejsza po depilacji.
Ja depiluję nogi co tydzień, nie jest to aż tak jak kiedyś, że co 203 dni było golenie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź