2,776

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Upały mijają i już mi lepiej.
Też zjadłam loda i jest fajnie smile

2,777

ja mam w lodówce cały zapas, teraz w upały to codziennie sobie pozwalam, bo podobno organizm zużywa więcej kalorii na ogrzanie i strawienie lodów niż one mają w sobie:)

2,778

Ooo super, lody odchudzają, nowy wynalazek big_smile

2,779

Dlatego odchudzającym zaleca się picie zimnej wody.

[quote=a.janicka]Nic człowieka nie uwiera tak bardzo, jak niedopowiedziane słowa i niedokończone sprawy. Trzeba umieć dopinać guzik. (...) Lepsza gorsza prawda niż niewiedza.[/quote]
Nie mogę się nie zgodzić z tymi słowami. Jeśli coś jesteśmy winni drugiej osobie, to wyjaśnienie, a prawda zawsze, nawet najtrudniejsza, pomoże zrozumieć sprawę, przeanalizować i pogodzić z tym, co się stało.

Nastrój całkiem dobry, ale mam w planie mieć lepszy big_smile smile

2,780

Dobry nastrój daje mi prognoza pogody smile
Od poniedziałku ma być 21-23 st. w cieniu.

2,781

Mi jest dobrze, jest fajnie:
- trochę radości dzięki S.
- trochę zabawy dzięki przyjaciółce
- trochę stresu, bo przecież w domu dbają o to, żeby mi za dobrze nie było przypadkiem
- trochę zadowolenia, bo zrobiłam pyszną zupę z przepisu polecanego przez kolegę,
- trochę tęskno, bo żołnierz wysłany do Iraku i kontakt znów zerwany sad
Ogólnie... fajowo smile

2,782

Uśmiałam się z tego stresu,że Ci dozują smile
A żołnierz? Tak miało być przecież tongue
Też mam podobnie, wzloty i upadki i dalej podnoszę się, idę przed siebie, jak żołnierka big_smile

2,783

Prawidłowo smile Tak nas musztruje życie wink
Dziś od rana jest suuuper smile Zamiast upału przyjemny wietrzyk, przed snem przyjemna rozmowa z kimś baaardzo fajniutkim (nie żołnierz) więc wstałam wcześnie pełna energii, która tak mnie rozsadzała, że śmiałam się sama do siebie. Nawet byłam na antenie radia Czwórki tongue i wygrałam czwórkowe gadżety, jupikajej! Potem spotkanie z przyjaciółką - 5 godzin - no i mamy wieczór.

2,784

Super! Nasza Gwiazda radiowa big_smile
Gratuluję wygranej smile

2,785

[img]//image1.obrazki.org/milego-dnia-inkaradosnego-dniagif.GIF[/img] Wszystkim życzę smile

2,786

Dziękuję Subtellna <cmok>
Nastrój dzisiaj bardzo fajny smile Mimo że rozwaliłam nowe buty, mimo że a, mimo że b, że c, d, e , f... Znajdę mnóstwo powodów, które mogłyby mi zepsuć humor, od błahych po naprawdę poważne, ale mimo wszystko... mam świetny nastrój big_smile

2,787

U mnie też podły dzień. Niby wiele udało się załatwić, ale jakaś taka smutna jestem.

2,788

Pelargonia, nie smuć się, będzie dobrze. Przytulam Ciebie smile
Witam o poranku.
Nie wyspałam się. Biję rekordy braku snu tongue
Miłego dnia życzę. Z ciepłym wiatrem przesyłam pozdrowienia smile

2,789

Sennie dzisiaj, nie wyspałam się...

2,790

Oooo ja biję rekordy braku snu big_smile
Szukam dokumentu, ale zawaliłam wszystko dookoła tongue

2,791

Ostatnio całkiem spoko, ale dzisiejszy dzień jest jakiś przymulający. Pogoda daje się we znaki.

2,792

[img]//1.bp.blogspot.com/-qKoamsQSILs/VPWzqhIvFZI/AAAAAAAACT4/OD8PnCY2UMM/s1600/mi%C5%82ego-dnia,-wiosenne-%C5%BCyczenia,-pi%C4%99kne-krokusy,-gify,-karty-ruchome,.gif[/img] smile smile smile

2,793

Jak widzę taki optymistyczny przekaz to od razu mi lepiej:)

2,794

Jejku... a co to za narzekanie? Czy tylko Milagro potrafi czerpać pozytywną energię z otoczenia? Co jest dziewczyny?!
Ja się czuję dziś bosssko. To nic, że miałam koszmary senne. Jakoś tak jest... jest ekstra big_smile

2,795

A  mi się śniło, że w stawie niedaleko pływał czarny nosorożec średniej wielkości i wszyscy się zastanawiali, co tu z nim zrobić:)

2,796

Życzę...
              [img]//zdjecia.nurka.pl/images/www.fototube.pl-pix-img3-org-d41d820ee215ce17af458cd0c8917c5b.jpg[/img]  smile smile

2,797

Jestem zodiakalną rybką smile Mam dobry nastrój smile
[img]//img11.hostingpics.net/pics/558951lunapic13190089538392016.gif[/img]

2,798

Dziś boli mnie ząb i połowa głowy, więc już mam pod górkę ze wszystkim, bo nic mi się nie chce ;(

2,799

[quote=Kalinka01]A  mi się śniło, że w stawie niedaleko pływał czarny nosorożec średniej wielkości i wszyscy się zastanawiali, co tu z nim zrobić:)[/quote]

Masz Ty dziewczyno wyobraźnię smile

Romans w toku, więc jakieś pocieszenie jest... tylko że romanse szybko cieszyć przestają. Jestem po trzeciej tabletce przeciwbólowej (głooowa) i nie chce mi się nic. Humor i tak mam dobry, ale fizycznie to ja wysiadam. Dzień się jeszcze nie skończył, a ja tak tego nie zostawię.

2,800

Może dziś coś z pogodą?
Albo za dużo stresu, bo mnie też głowa boli hmm