Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Upały mijają i już mi lepiej.
Też zjadłam loda i jest fajnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Upały mijają i już mi lepiej.
Też zjadłam loda i jest fajnie
ja mam w lodówce cały zapas, teraz w upały to codziennie sobie pozwalam, bo podobno organizm zużywa więcej kalorii na ogrzanie i strawienie lodów niż one mają w sobie:)
Ooo super, lody odchudzają, nowy wynalazek
Dlatego odchudzającym zaleca się picie zimnej wody.
[quote=a.janicka]Nic człowieka nie uwiera tak bardzo, jak niedopowiedziane słowa i niedokończone sprawy. Trzeba umieć dopinać guzik. (...) Lepsza gorsza prawda niż niewiedza.[/quote]
Nie mogę się nie zgodzić z tymi słowami. Jeśli coś jesteśmy winni drugiej osobie, to wyjaśnienie, a prawda zawsze, nawet najtrudniejsza, pomoże zrozumieć sprawę, przeanalizować i pogodzić z tym, co się stało.
Nastrój całkiem dobry, ale mam w planie mieć lepszy
Dobry nastrój daje mi prognoza pogody
Od poniedziałku ma być 21-23 st. w cieniu.
Mi jest dobrze, jest fajnie:
- trochę radości dzięki S.
- trochę zabawy dzięki przyjaciółce
- trochę stresu, bo przecież w domu dbają o to, żeby mi za dobrze nie było przypadkiem
- trochę zadowolenia, bo zrobiłam pyszną zupę z przepisu polecanego przez kolegę,
- trochę tęskno, bo żołnierz wysłany do Iraku i kontakt znów zerwany
Ogólnie... fajowo
Uśmiałam się z tego stresu,że Ci dozują
A żołnierz? Tak miało być przecież
Też mam podobnie, wzloty i upadki i dalej podnoszę się, idę przed siebie, jak żołnierka
Prawidłowo Tak nas musztruje życie
Dziś od rana jest suuuper Zamiast upału przyjemny wietrzyk, przed snem przyjemna rozmowa z kimś baaardzo fajniutkim (nie żołnierz) więc wstałam wcześnie pełna energii, która tak mnie rozsadzała, że śmiałam się sama do siebie. Nawet byłam na antenie radia Czwórki i wygrałam czwórkowe gadżety, jupikajej! Potem spotkanie z przyjaciółką - 5 godzin - no i mamy wieczór.
Super! Nasza Gwiazda radiowa
Gratuluję wygranej
[img]//image1.obrazki.org/milego-dnia-inkaradosnego-dniagif.GIF[/img] Wszystkim życzę
Dziękuję Subtellna <cmok>
Nastrój dzisiaj bardzo fajny Mimo że rozwaliłam nowe buty, mimo że a, mimo że b, że c, d, e , f... Znajdę mnóstwo powodów, które mogłyby mi zepsuć humor, od błahych po naprawdę poważne, ale mimo wszystko... mam świetny nastrój
U mnie też podły dzień. Niby wiele udało się załatwić, ale jakaś taka smutna jestem.
Pelargonia, nie smuć się, będzie dobrze. Przytulam Ciebie
Witam o poranku.
Nie wyspałam się. Biję rekordy braku snu
Miłego dnia życzę. Z ciepłym wiatrem przesyłam pozdrowienia
Sennie dzisiaj, nie wyspałam się...
Oooo ja biję rekordy braku snu
Szukam dokumentu, ale zawaliłam wszystko dookoła
Ostatnio całkiem spoko, ale dzisiejszy dzień jest jakiś przymulający. Pogoda daje się we znaki.
[img]//1.bp.blogspot.com/-qKoamsQSILs/VPWzqhIvFZI/AAAAAAAACT4/OD8PnCY2UMM/s1600/mi%C5%82ego-dnia,-wiosenne-%C5%BCyczenia,-pi%C4%99kne-krokusy,-gify,-karty-ruchome,.gif[/img]
Jak widzę taki optymistyczny przekaz to od razu mi lepiej:)
Jejku... a co to za narzekanie? Czy tylko Milagro potrafi czerpać pozytywną energię z otoczenia? Co jest dziewczyny?!
Ja się czuję dziś bosssko. To nic, że miałam koszmary senne. Jakoś tak jest... jest ekstra
A mi się śniło, że w stawie niedaleko pływał czarny nosorożec średniej wielkości i wszyscy się zastanawiali, co tu z nim zrobić:)
Życzę...
[img]//zdjecia.nurka.pl/images/www.fototube.pl-pix-img3-org-d41d820ee215ce17af458cd0c8917c5b.jpg[/img]
Jestem zodiakalną rybką Mam dobry nastrój
[img]//img11.hostingpics.net/pics/558951lunapic13190089538392016.gif[/img]
Dziś boli mnie ząb i połowa głowy, więc już mam pod górkę ze wszystkim, bo nic mi się nie chce ;(
[quote=Kalinka01]A mi się śniło, że w stawie niedaleko pływał czarny nosorożec średniej wielkości i wszyscy się zastanawiali, co tu z nim zrobić:)[/quote]
Masz Ty dziewczyno wyobraźnię
Romans w toku, więc jakieś pocieszenie jest... tylko że romanse szybko cieszyć przestają. Jestem po trzeciej tabletce przeciwbólowej (głooowa) i nie chce mi się nic. Humor i tak mam dobry, ale fizycznie to ja wysiadam. Dzień się jeszcze nie skończył, a ja tak tego nie zostawię.
Może dziś coś z pogodą?
Albo za dużo stresu, bo mnie też głowa boli
Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź