Odp: Nasze zdjęcia
Wystraszy się, jak to przeczyta
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co on taki lękliwy?
Oswoję go
o kim mowa ?
Ooo zjawił się
O Tobie przecież
Pojawiasz się i znikasz i znikasz...
mam na Twym punkcie bzika
Piosenka taka jest
Hmmmmm coś mi piosenka po głowie świta.
"Józek nie daruję ci tej nocy"-piosenka.
Nie kojarzę po tytule .musiałem w radiu słyszeć albo gdzieś tam w świecie
[url]https://www.youtube.com/watch?v=KYEXTFAynSk[/url]
Kojarzysz?
Teraz to kojarze
Ciekawostka do tematu -zdjęcia
[img]//projektlondyn2014.pl/wp-content/uploads/2014/05/zdj%C4%99cie-do-paszportu-biometrycznego.jpg[/img]
Heh, boję się ustawić odblokowywanie smartfona na podstawie wizerunku twarzy, a zastanawiałam się nad tym.
To chyba trzeba celować obiektywem zgodnie z powyższą instrukcją A jak spuchnę?
Zawsze można zwęzić fotkę Są programy do retuszu.
Mam samopała i użyć się nie wahnę, a u boku mego "mały rycerz" Drżyjcie
[img]//s25.postimg.org/nb9ox8ifj/20150905_150424.jpg[/img]
Ooo, jaki staropolski przystojniak i nawet torebka jest pod kolor:) Twój Ci on?....
To jest zdjęcie z ostatniego czasu? Gdzieś pisałaś niedawno, że jesteś brunetką, a ja tu widzę ciemną blondynkę
Z taką laską to od razu wąsaty pan wyprzystojniał:)
Nie mój niestety Chlip
Oooo... ja nie pisałam, że jestem brunetką. Ostatnio to chyba wspominałam o zakładzie, w którym kelnerka orzekła, że jestem szatynką, a pewien Kurd, że blondynką (oni ciemni są, dla nich wszystko co jaśniejsze to blond, tak przynajmniej się tłumaczył).
A zdjęcie robione było w ostatnią niedzielę.
Widzę, że się nic nie boicie, że będę strzelać Ten sympatyczny szlachcic dał mi też potrzymać szabelkę
To w końcu jesteś blondynką czy szatynką, czy farbowałaś i nie wyszło?
Nie farbuję włosów, a latem nieco jaśnieją. Sama siebie uważam za szatynkę, a większość osób, które widziały mnie na żywo, mówi po prostu "brązowe". Czasem podchodzą pod ciemny blond, a czasami, w zależności od światła, nawet pod rudawy Końcówki i ogólnie dolna część włosów, gdy przyłożę je do włosów na czubku głowy, wyglądają na rude
Na tym zdjęciu mają jednolity kolor, ale kiedyś może wrzucę takie, na którym widać różnicę.
W sztucznym świetle wyglądają tak:
[img]//s25.postimg.org/ha12e9aa7/zzz_z.jpg[/img]
Szczerze - dla mnie to wyglądają właśnie jak farbowane:) Fajnie, że natura to za Ciebie załatwiła, nie musisz ich już nękać farbami...
A jaki kolor byś wolała mieć? Jaśniejszy czy ciemniejszy? W których lepiej się czujesz? W tych rozjaśnionych po lecie, czy w ciemniejszych?
Hmmm... mhmm... hmmmm... w bardziej rudawych. Nie lubię kiedy są jaśniejsze, bo na mnie wyglądają wtedy nijak (bo wtedy twarz szarawa i włosy też), a kiedy są mokre ciemnieją (w ciemnych wyglądam smutno), więc takie minimalne rozeznanie mogę zrobić, w jakich czułabym się lepiej i powiem tak: kiedy rdzewieją Nie myślałam o tym, żeby zaobserwować, dlaczego tak się dzieje, może to jakiś efekt przejściowy kiedy zaczynają się rozjaśniać, a może tylko gra świateł.
Mam jasną cerę, więc myślę, że rude by mi nawet pasowały, poza tym niesamowicie mi się ten kolor podoba
A może wyjściem byłyby różnokolorowe pasemka?
Ja Cię widzę w takich mocno rudych, a nawet w takiej śliwce nieco fioletowej:)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź