Temat: Ciekawe zdjęcia ślubne
Macie propozycje miejsca, gdzie można zrobić zdjęcia ślubne w Łodzi? Jakieś ciekawe miejsce oprócz Manufaktury?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie propozycje miejsca, gdzie można zrobić zdjęcia ślubne w Łodzi? Jakieś ciekawe miejsce oprócz Manufaktury?
Byłam kiedyś w Łodzi, w muzeum w pałacu Poznańskich, piękne wnętrza -może tam by się dało wynająć salę na sesję?
Bardzo ładnie wygląda Księży Młyn, szczególnie że od jakiegoś czasu jest remontowany. Sa tam piękne kamieniczki, klimatyczne uliczki, stylowe lampy i ławeczki. Bardzo przyjemna okolica i idealne miejsce na zdjęcia ślubne. Zresztą znajomi w ubiegłym roku mieli tam sesję i naprawdę zdjęcia wyglądały zachwycająco.
To prawda, warto żeby zdjęcia były wyjątkowe
Przyznam się, że moim zdaniem trudno jest zrobić dobre zdjęcia ślubne... Ważne jest żeby znaleźć dobrego fotografa.
Ja wybrałam fotografa korzystając z portalu branżowego , bo nie maiłam nikogo znajomego. Okazało się, że miał świetny pomysł na zdjęcia w Łodzi, bo chodziliśmy po prostu po ul. Piotrowskiej i odwiedzaliśmy różne znane miejsca a on robił nam zdjęcia wśród ludzi. Wyszły bardzo naturalnie, pełne życia i energii.
Ja też zaczęłam przeglądać zdjęcia różnych fotografów i najbardziej podoba mi się portfolio sloneko. Bierzemy ślub w czerwcu i zależy nam na wyjątkowych zdjęciach zarówno z wesela jak i z sesji. To ma być pamiatka na całe zycie
Niezależnie od tego kogo zatrudnisz do robienia zdjęć bardzo Ci polecam fotoalbum, to świetna pamiątka Jeśli twój fotograf nie ma tego w ofercie to nic nie szkodzi, taki fotoalbum możesz sobie spokojnie zamówić w internecie .
No właśnie, fajny pomysł. Zawsze chciałam mieć pamiątki ze ślubu i wesela ułożone w jakąś sensowną całość. Znalazłam kamerzystę z Nowego Targu, który robi reportaże, ma dobry sprzęt i spodobało mi się jego portfolio. Musze z nim porozmawiać też o fotoalbumie.
Koleżanka miała sesję ślubną w starym tramwaju z 1928
Dobre miejsca na zdjęcia ślubne to takie opuszczone hale fabryczne, gdzie czas się zatrzymał.... Zderzenie przeszłości z teraźniejszością.
Na zdjęciach ślubnych mojego brata jest kilka wpadek, np. czyjaś ręka w kadrze, na spodach butów młodej klęczącej przed ołtarzem są nalepki fabryczne:) Ale przez to są też ciekawe, można się uśmiechnąć po latach:)
Ja mam fotki tylko z sesji, a z wesela jest film.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź