Odp: czy warto kupować testery
czytałam, że warto kupować testery, bo zapach dłużej się utrzymuje - wiadomo tester ma zachęcić do zakupu, od tego momentu zawsze kupuję testerty i według mnie zapach trzyma dłużej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czytałam, że warto kupować testery, bo zapach dłużej się utrzymuje - wiadomo tester ma zachęcić do zakupu, od tego momentu zawsze kupuję testerty i według mnie zapach trzyma dłużej
Też jestem tego zdania, mam kilka i faktycznie zapach jest dłużej wyczuwalny niż tych z większych butelek
Ja nie widzę różnicy, ale mam 2 podręczne, w torebce i kieszeni kurtki:)
Testery nie różnią się niczym, oprócz naklejki z napisem tester i ewentualnie opakowaniem kartonowym. Flakonik pełnowymiarowy, zapach utrzymuje się jak z oryginalnego. Ja korzystam z testerów długo i jestem zadowolona.
Ja także najczęściej kupuję testery, chyba, że dany produkt ma być prezentem- tylko w takich sytuacjach inwestuję w oryginalny zapach. Faktycznie, testery nie różnią się niczym, oprócz braku opakowania lub kartonika w białym kolorze i naklejką 'tester'. Trwałość ta sama, więc polecam.
Według mnie nie jest warto kupować testerów z tego powodu, że po prostu one są bezpośrednio dostępne w tych kosmetycznych i akurat po prostu nie ma co w nie inwestować hihi Taka jest moja tylko opinia i po prostu akurat no wiecie trzeba czasem szukać oszczędności nawet w takich rzeczach jak testery : )
W pełni to popieram co na górze jest napisane można od razu sprawdzić swój właśnie zapach bezpośrednio w kosmetycznym. Zawsze tak robię i nie muszę tracić czasu na szukanie jakiś specjalnych testerów..Już i tak tracę czas jak szukam w kosmetycznym moje perfumy
Zgadzam się z tym bo ja w tym sensu też jakiegoś po prostu nie widzę i zawsze można przecież iść do kosmetycznego i na bieżąco po prostu jakoś tak się popsikać jakąś rzeczą : )) ja to bym nigdy nie kupiła testera i za niego płaciła bo według mnie to jest tylko wyrzucanie kasy w błoto i nic więcej... ; ))
No ja jakoś nie mogę się przekonać do testerów, ale kupuję przez internet i są tańsze tak jak te:] a zapach jest ok
Ja osobiście nie kupiłam nigdy testera, ale słyszałam że producenci bardziej przykładają się do ich produkcji, zapach jest trwalszy i intensywniejszy. W takim celu zachęcają nas do zakupienia perfum.
Oczywiście że warto. Tak jak powiedział ktoś wcześniej testery dłużej się utrzymują. Bardzo często kupuje, mam hopla jeśli chodzi o perfumy lubię mieć ich dużo i zmienić zapachy :-D
też słyszałam wersję, że testery dłużej się utrzymują. dzięki temu człowiek jest skłonny kupić zwykłe jak w sklepie się psiknie, a na następny dzień jeszcze czuć. kiedyś miałam i faktycznie był trwalszy
Nie kupuję testerów bo ja głównie potrafię sobie iść do do jakiejś galerii handlowej i tam już w drogeriach sprawdzać różne zapachy. To jest dla mnie lepsze rozwiązanie. Nie miałabym już na co kasy wydawać jakbym miała testery zamawiać. Głupie podejście.
Zalezy gdzie. Nigdy nie kupuje w drogeriach, raz kupilam na allegro i bylam zachwycona, pozniej kupilam na iperf... i pozalowalam zapach byl okropny
_____
[url=http://www.rossi.pl/marka_104_joseph_joseph.rossi]Joseph Joseph[/url]
Nie kupuję testerów bo po co ? To już wolę iść do butiku albo do drogerii u mojej znajomej i tam właśnie kupić sobie coś ciekawego. Chociaż i tak mi się wydaję, że są takie faktycznie fanatyczki co kupują te testery i przez takie zachowanie dosłownie wyrzucają swoje pieniądze w błoto
Ja używam cały czas testerów i jest okay , pachną tak samo jak perfumy , zresztą to jest tak na prawdę ten sam perfum tylko ze w innym flakoniku nic więcej , a jest trochę tańszy.
pewnie ze tak wcale nie sa gorsze od normalnych perfum
No można kupować..Tylko, że jak jest już wybór między testerem a takim zapachem to lepiej jest oczywiście kupić sobie jakiś to zapach a nie tam żadne tester. To tylko taka moja opinia i nikt się z tym zgadzać nie musi i może postawić na swoim zdaniu i mnie przekonywać do swoich racji.
Wydaje mi się, że czasem warto. Można sprawdzić zapach, który nam pasuje. Wszystko zależy od ceny. Czasem uda się trafić w lepszej i tańszej ceni i po prostu go wypróbować.
Tak się składa, że w przypadku większości producentów procenty zaperfumowania testerów i produktów znacząco się różnią na korzyść tych pierwszych, bo tester ma być wyrazisty i skutecznie przyciągać do produktu. Stąd właśnie różnice o których niektóre z Was piszą
Ja chętnie kupuje testery bo nie cierpię poszukiwań perfumów w drogeriach, zawsze po ok 20 minutach poszukiwań jestem tak poirytowana że nie chcę już żadnych perfum kupować A do tego często lubię zmieniać bo szybko mi się nudzą perfumy, a jeśli kupię np 100ml perfumu to nie mogę go przez kilka lat wykorzystać
jasne, że tak. wg mnie to super pomysł na przetestowanie zapachu w duuuużo niższej cenie.
Uważam ,że warto bo wtedy mamy możliwość sprawdzenia jak długo dany zapach się utrzymuję .Nie wydając ogromnych funduszy.
Poza tym, masz inny zapach na każdy dzień
Moim zdaniem warto ,bo nie są drogie a można wypróbować wiele zapachów nie inwestując dużych pieniędzy .
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź