Odp: Jaki kształt paznokci?
najmodniejsze w zaszlym sezonie o naturalnej dlugosci pastelowe kolory wczesniej do szpica fajne kombinacje zdobieniowe jeszcze wczesniej kwadrat i on jest najczesciej preferowany ale pamietaj jesli chcesz zeby wygladaly efektownie przedluzyly plytke paznokci nie rob tego"jak od siekiery"po bokach lekko zaokraglij i rob to w jednym kierunku od jednej strony najlepiej do srodka wtedy nie niszczysz plytkiusmiech.gif

genialnie
 genialnie I wiesz co? Żałuję, że tak późno zaczęłam nosić migdałki. Są świetne i rzeczywiście paznokcie mniej są podatne na uszkodzenia
 I wiesz co? Żałuję, że tak późno zaczęłam nosić migdałki. Są świetne i rzeczywiście paznokcie mniej są podatne na uszkodzenia  Trochę już siedzę w paznokciach, a na dodatek niedawno rozpoczęłam pracę w salonie kosmetycznym i wiem, że migdałki są obecnie najmodniejszym kształtem na paznokciach moich klientek
 Trochę już siedzę w paznokciach, a na dodatek niedawno rozpoczęłam pracę w salonie kosmetycznym i wiem, że migdałki są obecnie najmodniejszym kształtem na paznokciach moich klientek