Odp: Co ugotować dziś na obiad?
Kasza pęczak + nototenia pieczona na warzywach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kasza pęczak + nototenia pieczona na warzywach
Dzisiaj była kasza gryczana, jajko sadzone i buraczki.
Na jutro planuję wątróbkę
Ja na szczęscie mam jeszcze na dziś spaghetti
Kasza gryczana, sznycle z indyka i ugotowana brukselka
Pierogi ruskie <3
Ja zrobiła dziś zupkę dyniową z tego przepisu [url=cookandlove.pl/blog/jedzmy-dynie-na-zdrowie.html]cookandlove.pl/blog/jedzmy-dynie-na-zdrowie.html[/url] Pychaaa!!!
U mnie kasza gryczana, jajko sadzone i ugotowane buraczki
Pełnoziarniste pierogi ruskie: [url]http://iwonka-bloguje.blogspot.com/2014/11/naszo-polaka-na-ruskie.html[/url] <3
Ja jestem na diecie to obiadek chudziutki bez mącznych rzeczy. Grillowany sznycel z indyka i surówka to utarta marchew + por pokrojony w paseczki i oliwa z pierwszego tłoczenia zielonynurt.pl trochę soli cytryny i super jedzonko.
Dzisiaj kasza jęczmienna, pierś z kurczaka marynowana w kawie (<3) i buraczki
Kawowy smak mięsa chyba by mi nie smakował...? Wolę tradycyjne marynaty, a dziś będzie ryż z warzywami w sosie słodko kwaśnym
Ja robiłam po raz pierwszy w kawie i bardzo mi zasmakowała. Na pewno powtórzę Fajnie smakuje również mięso marynowane w musztardzie i soku z kiszonej kapusty. Lubię takie eksperymenty w kuchni
Dzisiejszy obiad to kasza gryczana, fasolka z puszki i duszona dynia.
Sakiewki z ciasta naleśnikowego wypełnione farszem z kurczaka i warzyw
Kasza gryczana + dorsz po grecku <3 Zostało mi jeszcze trochę ryby, więc będzie i na jutro, ale pewnie z buraczkami
Ja zamierzam niedługo zrobić makaron szpinakowy z dodatkiem oliwy oraz masą przypraw do tego kurczaczek marynowany w ziołach.
Pieczone a'la marchewkowe falafel + ugotowana brukselka
Makaron razowy i ciemny sos z kawałkami opiekanego mięska, do tego kapusta kiszona z kminkiem:)
U mnie dziś pieczarkowa z pulpetami
Nie mam zbyt wiele czasu i ochoty na opracowywanie koncepcji obiadu, więc zrobię spaghetti. Zresztą uważam, że nie ma nic lepszego niż świeży sos pomidorowy.
U mnie pomidorówka, mam zamówienie od córeczki. Tylko z makaronem mama
Ziemniaki z koperkiem, ugotowane udko kurczaka i surówka z kiszonej kapusty
Jutro pewnie zrobię coś z wędzoną makrelą, bo mi trochę zostało.
U mnie dziś gulasz z tego co znajdę w lodówce)
[quote=Olivvia]U mnie dziś gulasz z tego co znajdę w lodówce)[/quote]
Ooo, ja to zawsze nazywam obiadem "na-winie", czyli co wpadnie w ręce to do garnka
U mnie to by było chyba niezjadliwe, bo mam właśnie zapakowaną lodówkę od góry do dołu i i to produktami, które w jednej potrawie raczej nie występują:)
A dziś gotuję bigos przedświateczny
Dzisiaj ryż jaśminowy, jajko sadzone i ugotowana brukselka
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź