Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Kosmetyki z serii siarkowa moc: maseczka i krem matujący. Rewelacja:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kosmetyki z serii siarkowa moc: maseczka i krem matujący. Rewelacja:)
ostatnio kupiłam antyperspirant garnier mineral i dwa obłędnie pachnące żele pod prysznic Luksja:)
krem oliwkowy do rąk oraz pomadkę
kolejna dawkę olejków
krem ziaja z kozim mlekiem, koleżanka bardzo sobie chwali:)
Krem pod oczy vichy idealia, bo mi się skończył. Jeden z moich ulubionych kosmetyków nawiasem mówiąc.
Kupiłam dwie kule musujące do kąpieli z bransoletką w środku
Ostatnio edytowany przez Iwona-bloguje (2014-10-28 17:15:04)
A ja zaryzykowałam nowość od Garniera - antyperspirant Neo, o takiej przyjemnej formule suchego kremu. Skusiła mnie informacja, że zawiera aż 80% składników pielęgnacyjnych. Powiem Wam szczerze, że jestem miło zaskoczona tym zakupem.
A ja ostatnio kupiłam sobie świetny krem nawilżający. Zamówiłam w Internecie, bo akurat jest w promocji, a słyszałam, że jest bardzo dobry.
[img]//www.floslek.pl/db/prod_wpis_photos/688b3a249c.jpg[/img]
[quote=a_grestowa]A ja zaryzykowałam nowość od Garniera - antyperspirant Neo[/quote]
Zwróciłam na niego uwagę na półce sklepowej i zaciekawiła mnie jego konsystencja no i postanowiłam go zakupić. Ładnie pachną tyle póki co mogę powiedzieć - jutro pójdzie w ruch.
[quote=Tusia][quote=a_grestowa]A ja zaryzykowałam nowość od Garniera - antyperspirant Neo[/quote]
Zwróciłam na niego uwagę na półce sklepowej i zaciekawiła mnie jego konsystencja no i postanowiłam go zakupić. Ładnie pachną tyle póki co mogę powiedzieć - jutro pójdzie w ruch. [/quote]
...i nie zostawia śladów na ubraniach!
Kupiłam zestaw produktów Ziajki z serii "liście oliwki": krem + płyn dwufazowy
Odżywkę Syoss w sprayu... zobaczymy co to jest.
[quote=Hagia]
...i nie zostawia śladów na ubraniach![/quote]
Przede wszystkim pielęgnuje. Naprawdę pielęgnuje skłonną do podrażnień skórę. Nie jest zaczerwieniona, nie piecze, jest po prostu zadbana i zaopiekowana. O to chodzi.
Z tej odżywki jestem zadowolona. Teoretycznie jest do mocno zniszczonych włosów, choć ja takich nie mam, więc trudno mi ocenić efekt, ale sprawdza się jako odżywka ułatwiająca rozczesywanie i nadająca połysk oraz miękkość. Ma ładny, słodki zapach i jest wygodna w użyciu (spray).
Kupiłam tylko krem do twarzy chroniący przed wiatrem i mrozem Mam taki nadmiar produktów, że teraz jedyne moje zakupy to będą chyba tylko płatki kosmetyczne
szampon do włsów Alterra
Mgiełkę samoopalacjącą z St.Moriz i specjalną rękawicę do aplikacji sprawdzone i godne polecenia
A powiedz czy wygodnie jest używać takiej mgiełki bo wiem ze St.Moriz to naprawdę świetna firma i mają ekstra samoopalacze ale z mgiełkami zawsze miałam problemy bo często zostawało mi coś na dnie i nie mogłam już tego użyć poza tym pozostawiały mi smugi na ciele Pytam bo do tej pory miałam tylko kontakt z balsamami opalającymi
I ja dziś zakupiłam sobie szapon do włosów i krem do ciała Cocoa Butter <3 bo stary się już skończył
Sasetka, a używasz rękawicy do aplikacji ?
Bo ja właśnie dzięki niej nie mam smug, no i się dłonie nie brudzą.
Aplikuję ją w ogóle dzień przed, przed spaniem. Czekam 10-15 minut i się kładę spać
A co do mgiełki, jakoś nigdy nie miałam problemu by mi coś na dnie zostało.
Ja kupiłam maskę do włosów Kallos jagodową, bo mnie zapach skusił. Nie używałam nigdy tych masek jako... maskę zawsze jako odżywkę do spłukiwania. Tak się w salonie nauczyłam i tak mi zostało. Zresztą jako maski wcale nie są takie super, ale naprawdę ułatwiają rozczesywanie, a że włosy mam niemal po pas, bez odżywki nie da rady.
Do tego przy okazji, jako że to zakupy internetowe w e-zebra, pomadkę ochronną, puder, płyn do skórek i kilka akcesoriów.
Płatki kosmetyczne, płyn do higieny intymnej.
Niechcemi się ja je za to lubie, że są baaardzo uniweralne i można je i tak i tak.
może zależy którą maskę używasz? Bo np placenta jako maska była genialna i lepsza niż jako odżywka
ja kupiłam psikadełko do włosów z olejkami z palmolive
Właśnie placenty nie miałam, tzn. była raz użyta na moich włosach w salonie, ale sama upodobałam sobie Latte, a teraz zamówiłam Blueberry. Tej nie będę trzymać na włosach, bo jest przeznaczona do suchych, a ja mam przetłuszczające się. Ogólnie "boli" mnie fakt, że prawie wszystkie przeznaczone są właśnie do włosów suchych.
Bo chyba te z reguły mają problem z nawilżeniem.
Ja sobie z przetłuszczającymi poradziłam, dzięki wodzie brzozowej.
Zaczęły mi strasznie lecieć, a ona wzmacnia cebulki.
Przy okazji właśnie działa na przetłuszczające.
Myłam co 2 dni, teraz myje co 3
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź