Temat: Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Tak bez wyrzutów sumienia, że was na to nie stać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Ploteczki i inne :) » Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Tak bez wyrzutów sumienia, że was na to nie stać?
cały weekend w drogim SPA, np. Dr Eris:)
Ja też:)
Albo zamiast weekendu w spa to jakiś wypasiony depilator laserowy taki do depilowania się samej w domu (chodzi mi o bikini - mam opory co do wystawiania się w salonie hi hi).
Takie jak tu: z tych po 1800-2500 pln, żeby zaszaleć:)
Ale za normalną pensję no way:)
Kupiłam bym sobie sukienkę, podobną do tej jaką widziałam na weselu u znajomej. Namiary już mam. Po długim nagabywaniu w końcu zdradziła, że kupiła ją w kolekcji Czekam tylko na wypłatę i migiem zamawiam.
JA wyjazd na drugi koniec Polski nawet coś takiego planuję. Z pomocą internetu można szybko i sprawnie sprawdzić sobie hotele i zarezerwować noclegi. Polecam Wam, jeśli nie macie pomysłu na uszczęśliwienie samej siebie
Ja zakupiłabym dla siebie jakiś ciekawy iphone Ze strony zaufanej: , pewnie byłaby to 5s jeżeli miałabym tyle kasy bo na dzień dzisiejszy to tylko marzenia bo są inne priorytety Byłabym szczęśliwa mając taki sprzęt w ręku.
Ostatnio edytowany przez Tryfena (2014-10-01 11:05:55)
Kupiłabym sobie bilet do Disneylandu pod Paryżem i cały tydzień szalałabym jak za czasów dzieciństwa:)
Nie no, do disneylandu to bym nie chciała, chociaz powroty do czasów dzieciństwa nie są złe:)
Obstaję dalej przy depilatorze laserowym:)
Drogie futro na nadchodzące mrozy:) Takie za 10 tys i więcej!
no to jeszcze też hahaha:)
Tylko skąd wziąć 10 tysiaków?:)
A ja nie potrzebuję wcale drogich rzeczy . Mi niewiele do szczęścia potrzeba i kupiłabym sobie taki oto naszyjnik jak na razie . Zadowoliłoby mnie to w 100% .
dom z ogródkiem
albo chociaż taki mikser piękny:
[img]//www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/0/1/0111dfd28af7702dce235c502299eaf4_category_large.jpg[/img]
wygrałam na pewnym forum w sumie kasę, i przeznaczyłam ja na specjalną lokówke
Drogi jacht ze wszystkimi bajerami:)
prywatny samolot:)
Mieszkanie z ogrodem, albo chociaż sprzęt agd do tego mieszkania. :Ddom z ogródkiem Ta opcję również bym uwzględniła na swojej liście.
[quote=kaweczka]albo chociaż taki mikser piękny:
[img]//www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/0/1/0111dfd28af7702dce235c502299eaf4_category_large.jpg[/img][/quote]
Nowy 32 calowy telewizor - taki wypasiony
Ranking telewizorów 32”
Na razie rozglądam się za jakąś fajną kurtką na zimę. Kilka ciekawych modeli wpadło mi w oko z ale jeszcze nie wybrałam konkretnego modelu. A gdybym mogła kupić każdą rzecz, to byłoby to mnóstwo książek, które uwielbiam od pewnego czasu czytać. Takie moje nowe hobby.
Mieszkanie, mieszkanie i jeszcze raz mieszkanie! Może być kawalerka, może być dwupokojowe, może mieć balkon, wszystko może, byle własne!
Gdybym mogła wykupiłabym połowę sklepu z kolekcją sukienek . Kidy tam zajrzę zawsze są jakieś nowe fasony i częste wyprzedaże. niestety mogę sobie pozwolić na zakup tylko kilku w roku.
Ostatnio edytowany przez mirka01 (2014-11-07 15:34:57)
Ja chcę sobie kupić taki monitor LG juz od dawna chcę zmienić swój stary na lepszy model
Właściwie to gdybym mogła codziennie kupowałabym sobie jakiś prezent
Ja bym sobie kupiła najdroższe perfumy świata, żeby sprawdzić jak to jest być ubraną w luksus
Ja kupiłabym coś bardzo eleganckiego
Ostatnio edytowany przez mmamaster (2016-01-29 13:04:43)
Akurat zbliżają się święta i muszę mojego męża namówić na takiego woka
[img]//newsroom.electrolux.com/au/wp-content/common/photos_australia/e-motion_hori_08.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez Diabela (2014-11-20 10:39:42)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź