Temat: Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Tak bez wyrzutów sumienia, że was na to nie stać?![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Ploteczki i inne :) » Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Tak bez wyrzutów sumienia, że was na to nie stać?![]()
cały weekend w drogim SPA, np. Dr Eris:)
Ja też:)
Albo zamiast weekendu w spa to jakiś wypasiony depilator laserowy taki do depilowania się samej w domu (chodzi mi o bikini - mam opory co do wystawiania się w salonie hi hi).
Takie jak tu: z tych po 1800-2500 pln, żeby zaszaleć:)
Ale za normalną pensję no way:)
Kupiłam bym sobie sukienkę, podobną do tej jaką widziałam na weselu u znajomej. Namiary już mam. Po długim nagabywaniu w końcu zdradziła, że kupiła ją w kolekcji Czekam tylko na wypłatę i migiem zamawiam. ![]()
JA wyjazd na drugi koniec Polski
nawet coś takiego planuję. Z pomocą internetu można szybko i sprawnie sprawdzić sobie hotele i zarezerwować noclegi. Polecam Wam, jeśli nie macie pomysłu na uszczęśliwienie samej siebie ![]()
Ja zakupiłabym dla siebie jakiś ciekawy iphone
Ze strony zaufanej: , pewnie byłaby to 5s jeżeli miałabym tyle kasy bo na dzień dzisiejszy to tylko marzenia bo są inne priorytety
Byłabym szczęśliwa mając taki sprzęt w ręku.
Ostatnio edytowany przez Tryfena (2014-10-01 11:05:55)
Kupiłabym sobie bilet do Disneylandu pod Paryżem i cały tydzień szalałabym jak za czasów dzieciństwa:)
Nie no, do disneylandu to bym nie chciała, chociaz powroty do czasów dzieciństwa nie są złe:)
Obstaję dalej przy depilatorze laserowym:)
Drogie futro na nadchodzące mrozy:) Takie za 10 tys i więcej!
no to jeszcze też hahaha:)
Tylko skąd wziąć 10 tysiaków?:)
A ja nie potrzebuję wcale drogich rzeczy
. Mi niewiele do szczęścia potrzeba i kupiłabym sobie taki oto naszyjnik jak na razie . Zadowoliłoby mnie to w 100%
.
dom z ogródkiem ![]()
albo chociaż taki mikser piękny:
[img]//www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/0/1/0111dfd28af7702dce235c502299eaf4_category_large.jpg[/img]
wygrałam na pewnym forum w sumie kasę, i przeznaczyłam ja na specjalną lokówke ![]()
Drogi jacht ze wszystkimi bajerami:)
prywatny samolot:)
Mieszkanie z ogrodem, albo chociaż sprzęt agd do tego mieszkania. :Ddom z ogródkiem
Ta opcję również bym uwzględniła na swojej liście. ![]()
[quote=kaweczka]albo chociaż taki mikser piękny:
[img]//www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/0/1/0111dfd28af7702dce235c502299eaf4_category_large.jpg[/img][/quote]
Nowy 32 calowy telewizor - taki wypasiony ![]()
Ranking telewizorów 32”
Na razie rozglądam się za jakąś fajną kurtką na zimę.
Kilka ciekawych modeli wpadło mi w oko z ale jeszcze nie wybrałam konkretnego modelu.
A gdybym mogła kupić każdą rzecz, to byłoby to mnóstwo książek, które uwielbiam od pewnego czasu czytać. Takie moje nowe hobby. ![]()
Mieszkanie, mieszkanie i jeszcze raz mieszkanie! Może być kawalerka, może być dwupokojowe, może mieć balkon, wszystko może, byle własne!
Gdybym mogła wykupiłabym połowę sklepu z kolekcją sukienek . Kidy tam zajrzę zawsze są jakieś nowe fasony i częste wyprzedaże. niestety mogę sobie pozwolić na zakup tylko kilku w roku.
Ostatnio edytowany przez mirka01 (2014-11-07 15:34:57)
Ja chcę sobie kupić taki monitor LG juz od dawna chcę zmienić swój stary na lepszy model
Właściwie to gdybym mogła codziennie kupowałabym sobie jakiś prezent ![]()
Ja bym sobie kupiła najdroższe perfumy świata, żeby sprawdzić jak to jest być ubraną w luksus ![]()
Ja kupiłabym coś bardzo eleganckiego
Ostatnio edytowany przez mmamaster (2016-01-29 13:04:43)
Akurat zbliżają się święta
i muszę mojego męża namówić na takiego woka ![]()
[img]//newsroom.electrolux.com/au/wp-content/common/photos_australia/e-motion_hori_08.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez Diabela (2014-11-20 10:39:42)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź