Temat: look na jesień / zime
hej macie już jakieś wieści co będzie górować w tych porach roku ?
zapraszam do konwersacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej macie już jakieś wieści co będzie górować w tych porach roku ?
zapraszam do konwersacji.
Podobno będzie modny znów żółty we wszystkich odcieniach, a ja akurat nie cierpię tego koloru...:/
Oooo... a mi podobno w nim ładnie bo mnie rozświetla.
Podobno wszelkie futra mają być modne więc mam nadzieję że moje też będzie miało okazję "wyjść" z szafy, a jesień nie będzie zbyt ciepła
Futra - mam nadzieję że tylko sztuczne.
Ja będę nosić swoje ulubione kolory, fiolet, popielaty, brąz
ja będę nosiła raczej takie ciemne kolory
czy to jesien zima czy lato zawsze ubieram sie w dosc ciemne kolory bo takie lubie i nie zamierzam podarzac za trendami.
Ja mam ochotę na kolor tej jesieni:)
Chyba na vumagu ostatnio zobaczyłam artykuł o 6 najmocniejszych trendach jesieni. Rzuciałam się na niego, jak ....
A tam taki ogólny bełkot, czyli będzie modne wszystko i nic. Jeśli gdzieś jest coś bardziej konkretnego o trendach jesień-zima - to dajcie znać.
Ja nie lubię ani żółtego ani tym bardziej futer, więc raczejh postawię na sprawdzone brązy i czerwień.
U mnie będą beżowe i brązowe odcienie bez względu na modę
Mi marzy się dwurzędowy, wełniany płaszcz. Te, które mi się podobają, są niestety bardzo drogie. No ale zobaczymy, może się uda
a jakie buty proponujecie na ta jesień dni raczej ciepłe ale rano chłodno...
Ja poluję na botki na niewysokim obcasie typu słupek ale jeszcze nie znalazłam odpowiednich dla siebie. Na razie daję radę w balerinach.
Ja własnie już kupiłam botki - czarne na słupku
Ja zdecydowanie na płaskim, kozaki, najepiej czarne!
Na płaskim najwygodniejsze.
Bardzo fajnie wyglądają te botki na nodze i pasują chyba tak samo do sukienki jak i do spodni prawda? Ja właśnie zainwestowałam w taką spódnicę z ekoskóry i myślę, że te buty byłyby w sam raz do kompletu
a nie wiecie gdzie w miarę tanio kupić markowe emu? moje leciwe sie juz schodziły do dna, a to są jedyne buty w jakich mi ciepło....na allegro sie troche boje a mojego stergo sklepu juz nie ma...ktoś coś?
[quote=hotapple]Podobno wszelkie futra mają być modne więc mam nadzieję że moje też będzie miało okazję "wyjść" z szafy, a jesień nie będzie zbyt ciepła[/quote]
a propo futer to czy lubicie nosić czapki uszatki i czy nadal są one modne ?
Na jesień/zimę najlepsze są sukienki dzianinowe. Lubicie takie nosić?
Nie...Jest mi za zimno w sukienkach po prostu. Spodnie i długa kurtka to mój wybór.
A jak wam się podobają te kurtki z dłuższym tyłem? Bo mam upatrzone 2. Kupował ktoś może? Wysyłka jest szybka? Modele a szczególnie kolory mega mi się podobają.
Ostatnio edytowany przez beata33 (2019-04-04 18:52:54)
U mnie jesienią i zimą królują parki w modnych odcieniach zgniłej zieleni z ciekawymi aplikacjami i futrzanymi dodatkami, podobają mi się ale sama nie wiem? Może zamawiałyście kurteczki??? I możecie coś doradzić? Mam kamizelkę i jestem mega zadowolona...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź