Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Zadowolona, już "prawie" koniec tygodnia i nie mogę doczekać się weekendu.
Dodatkowo dziś troszkę chłodniej więc od razu przybywa sił do życia ^^
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zadowolona, już "prawie" koniec tygodnia i nie mogę doczekać się weekendu.
Dodatkowo dziś troszkę chłodniej więc od razu przybywa sił do życia ^^
No jak dwa dni pod rząd jem lody w misce na sałatkę to jaki mam nastrój... kto zgadnie...
[quote=niechcemisie]No jak dwa dni pod rząd jem lody w misce na sałatkę to jaki mam nastrój... kto zgadnie...[/quote]
Lodowy?
Jutro do pracy. Wreszcie. Już mi się znudziło L4. Ale dalej boli, a leki się kończą
Staram się Ale wszechobecne remonty doprowadzają mnie do szału...
Niechcemisie... wierzysz w telepatię albo jakiś szósty zmysł?
Wierzę
Remonty przetrwaj, przeczekaj, są po to, żeby było lepiej, piękniej, przyjemniej.
teraz już trochę lepiej ale w ciągu dnia to coś w stylu - weź mnie dobij
Może zmęczenie, duchota i na dokładkę dzieci wyjechały na wakacje a niedziela bez nich - nieciekawa. Czy ja jestem jakaś dziwna???
Nie jesteś dziwna i dziewczyno... korzystaj z wolnej chaty!
[quote=niechcemisie]Wierzę
Remonty przetrwaj, przeczekaj, są po to, żeby było lepiej, piękniej, przyjemniej.[/quote]
Spałam po południu. Obudziła mnie burza i jakiś dziwny ścisk żołądka. Pomyślałam o kimś. Wieczorem sprawdziłam pocztę. Znalazłam tam mail od osoby, o której pomyślałam. Przysłany o tej właśnie porze, kiedy się przebudziłam. Hmm... Telepatia? Szósty zmysł? Coś dziwnego w każdym razie... To już kolejny raz.
Szczerze? Myślę, że to jest właśnie telepatia. Czy to ważna dla Ciebie osoba? Ja miałam takie przypadki z ludźmi, którzy byli dla mnie kimś szczególnym...hmmm... zawsze dotyczyło to przyjaciół.
U mnie dzisiaj jakoś tak niefajnie. Na dodatek podczas mycia strzelił mój kubeczek z motywem sowy
W sumie to chyba tak...
Iwonko, przykro mi Znam ten ból.
Ja dzisiaj to nawet ok, odespałam nieprzespane prawie dwie doby tylko kurczę, wściekła jestem, bo rozwaliłam wiatrak To taki stary wentylator Predom METRIX W-302, więc części do niego nie dokupię ot tak, chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś PRL-owskie graty w piwnicy. Potrzebuję śmigła. To jest sprzęt, który wytrzymał bez szwanku dłużej niż wszystkie wiatraki zakupione od tej pory, był niezniszczalny, dopóki coś mi nie wlazło między kratki i nie urwało śmigła.
Teraz jestem bez kasy, ale zamierzam odkupić to i ogłaszać wszędzie, że szukam, bo mi rodzice głowę urwą
Moja rodzinka dzisiaj pojechała na urlop i mam mieszkanko dla siebie na całe 9 dni Oczywiście musiało się fajnie zacząć, bo ledwie pojechali a od razu u mnie burza, której od zawsze się bałam... Ma się to szczęście.
Trzeba było na czas burzy ze mną się spotkać. Ja jestem szaaaaaleeeenie odważna A i z wolnej chaty też użytek potrafię zrobić
kijowo, bo się dalej wykurować nie mogę
Dzisiaj fajny dzień, bo byłam z chłopakiem na wycieczce w zoo, w Ołomuńcu
przemęczona jestem ostatnio...
Jedna ma wyzdrowieć - raz, raz, nie ma opie...tegowywania się
druga odpocząć, a Iwonce to zazdroszczę, bo marzy mi się wypad do ZOO i to tak już od kilku lat. Ogród w Zamościu mam najbliżej, ale jest mały, w Łodzi jest fajnie, tylko daleko.
mimo choroby jestem pozytywnie nastawiona
U mnie dzisiaj znowu fajnie... kupiłam nowego "rumaka" (czyt. rower)
Fatalny... znowu boli mnie ząb..:/
[quote=milagro]Fatalny... znowu boli mnie ząb..:/[/quote]
Współczuję... Może przyłóż sobie do niego goździka. Mnie to zawsze pomaga.
Oj Spróbuj też nałożyć sobie na to miejsce mocnej pasty do zębów, to także czasem przynosi ulgę, no i... leć do dentysty.
Wesoło mi!
Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź