Odp: zdrowe przekąski
Ja bym chciała znaleźć jakieś dietetyczne chipsy, ale nie takie np. z jabłek, tylko prawdziwe ziemniaczki w przyprawach... Znacie może jakieś?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym chciała znaleźć jakieś dietetyczne chipsy, ale nie takie np. z jabłek, tylko prawdziwe ziemniaczki w przyprawach... Znacie może jakieś?
Ja zamiast chipsów lubie sunbites a pozaty to suszone owoce
ja lubię pochrupać orzeszki, kilka razy robiłam już batoniki zbożowe. A jeśli chodzi o banany suszone również były moim przysmakiem aż do momentu jak obejrzałam program gdzie przedstawiono kaloryczność też przekąski.
ja jem : owoce świeże i suszone, warzywa, orzeszki, słonecznik, pestki dyni, ryż preparowany, paluszki słone.
Najtrudniej zmienić nawyki, ale jak ktoś chce coś zrobić, żeby było zdrowiej, to może sobie pomóc biorąc udział w wyzwaniu z hellozdrowie.
Ja staram się nie podjadać między głównymi posiłkami. Jeśli jednak mi się zdarzy to przeważnie są to owoce bądź warzywa.
Ostatnio zasmakowałam w orzechach laskowych...
Orzechy laskowe są bardzo dobre, szczególnie prażone. Ja staram się jeść orzechy (w rozsądnych ilościach) i właśnie najczęściej je prażę - to wydobywa z nich cały aromat
Ogólnie orzechy są bardzo dobrą przekąską, jeżeli oczywiście nie są solone. Ja bardzo lubię chociażby nerkowce.
Orzechy laskowe są bardzo dobre, tak samo jak pistacje, kto próbował ten wie, że są bardzo smaczne Tak po za tym to ostatnio zaczęłam próbować różnych dodatków do dań, takie bardziej zdrowej żywności, kupiłam między innymi taki syrop z agawy - smakuje inaczej niż te z którymi mamy do czynienia w Polsce, jest pyszny
Ja lubię żurawinę podjadać i rodzynki:)
wszelkie sałatki, najlepsze są z kurczakiem i kapustą pekińską
suszona dynia z przyprawami takie zdrowe cipsy
zasmakowały mi te suszone warzywa z serii crispy natural:)
Ostatnio polubiłam suszone daktyle. Niby bardzo kaloryczne, ale tak słodkie, że nie jestem w stanie ich wiele zjeść
surowa rzepa, marchewka, a jak mnie najdzie na coś słodkiego to łyżeczka miodu z ziarnami słonecznika, petkami dyni i nasionami chia
suszone morele, ziarna słonecznika
Ja to często przekąszam sobie małe marcheweczki albo słonecznik z przyprawami a jak mam troszkę grosza to kupuje sobie batoniki białkowe
owoce świeże albo suszone
orzechy nerkowca, ziarna słonecznika
z orzechów to tylko uznaję laskowe
Troszkę zapomnieliśmy o zdrowszej słodyczy jako przekąsce, czyli gorzkiej czekoladzie - ja polecam:)
płatki z mlekiem lub kefirem, jogurtem
młoda surowa marchewka:)
owsianka z suszonymi owocami
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź