Odp: Biżuteria
Uwielbiam bransoletki i moge ich miec na sobie wiecej. Kolczyki raczej delikatne tak samo jak jakis pierscionek. Jak jest cieplo lubie bransoletke nosic na noge. Łancuszki raczej bardzo delikatne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uwielbiam bransoletki i moge ich miec na sobie wiecej. Kolczyki raczej delikatne tak samo jak jakis pierscionek. Jak jest cieplo lubie bransoletke nosic na noge. Łancuszki raczej bardzo delikatne.
A ja lubię też większe ozdoby,np. tylko naszyjnik z dużym kamieniem, już bez kolczyków i bransoletki
Ja też wolę wyrazistą Do tego pierścionka się przymierzam, muszę go tylko jeszcze w salonie na żywo obejrzeć
U mnie zależy. Nie lubię wielkiej biżuterii, jednak lubię się wyróżniać. Dlatego np. uwielbiam nausznice - to coś raczej nietypowego, ale jednak mój model jest bardzo delikatny
Lubię srebrną biżuterię i bardzo delikatną. Ostatnio zamówiłam sobie naszyjnik z My Way Jewellery przedstawiający dwa kwiaty. Podoba mi się oryginalny sposób umiejscowienia zawieszki z boku łańcuszka.
ja znalazłam sobie piękne broszki na domodi.pl ... po prostu cudo! niektóre to jakby wyciągnięte z babcinej szafy :):)
Orianka pierwszy raz widzę biżuterię tej firmy.Mi osobiście spodobała się bransoletka ze skrzydełkiem i naszyjnik z tej samej kolekcji.
Ten pierścionek z Apartu robi wrażenie! Nie przepadam za bursztynem, ale ten bym nosiła
Ja wolę zdecydowanie biżuterię dużą ale w małych ilościach :-) Najlepiej duże kolczyki albo gruba bransoletka: - im bardziej oryginalna tym lepiej- do tego ostra pomadka, szpilki i to wystarczy do szczęścia ;-)
Ostatnio edytowany przez Vana (2014-01-14 15:26:18)
Duże ozdoby i krzykliwy makijaż to za dużo, jak dla mnie... Albo, albo...
Ja bardzo lubię biżuterię, szczególnie wiszące kolczyki i bransoletki na charmsy
Z biżuterii najbardziej lubię różnego rodzaju naszyjniki. Nie pogardzę też ciekawymi bransoletkami i pierścionkami. Nie przepadam za to za kolczykami.
Ja jestem jak ta sroczka w sklepie najchętniej wszystko bym kupiła, a potem leży to w pudełkach, bo jakoś nie mam nawyku do noszenia biżuterii, tylko na specjalne okazje.
Też "chomikuję" biżuterię, aczkolwiek codziennie coś zakładam
Kiedyś miałam zupełnego kręćka na punkcie biżuterii i kiedy wychodziłam wyglądałam jak choinka (aż wstyd się przyznać). teraz się uspokoiłam i wydaje mi się, że troche odzwyczaiłam bo czuje się dziwnie w wielkich kolczykach albo naszyjniku, choć na innych mi się podoba ^^
Biżuteria potrafi dodac kobiecie uroku, ale faktycznie już jak się wygląda jak choinka to lekka przesada: No ale z tego się wyrasta na rzecz bardziej rozsądkowego podejścia do ozdób ciała.
My ostatnio zerkamy częściej na biżutik i nie tylko - taki sklep internetowy) i tam się wybiera różne wzory, przy czym fajne jest to, ze wiele wzorów jest całkiem unikatowych, jedna sztuka - no i to poczucie "wyjątkowości"
Witam,
szczególną słabość mam do kolczyków, a szczególnie kolczyki w Biżutiku są moim małym nałogiem. Dziewczyny polecam zerknijcie na ich wyroby: Naprawdę unikatowa biżuteria tworzona z myślą o oryginalnych kobietach, które nie zadowolą się powielaniem tendencyjnych wzorów z sieciówek!
Która z Nas nie lubi biżuterii...?
Filiz no zdaje się że wyżej właśnie to pisałam... czytamy czytamy,
Ja uwielbiam naszyjniki i bransoletki z koralików Toho Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, żeby takie koraliki kupić i zrobić sobie kilka kompletów biżuterii samodzielnie. Ciekawe, co mi z tego wyjdzie...
Ja też sobie przerabiam czasem swoje bransoletki, łączę części z różnych i wychodzą fajne wzory. W ten sposób nie musze kupować tylko zmieniam co jakiś czas koraliki w każdej i są inne:)
Ja jakoś nie szczególnie przepadam za większą ilością biżuterii na sobie, zdecydowanie bardziej wolę skromny wygląd. Bardzo lubię nie rzucające się w oczy wisorki, całkiem nie dawno kupiłam taki Jest na prawdę piękny, a jako że jestem szczupłą osobą pasuje do mnie idealnie Chcę kupić jeszcze pierścionek podobny do tego wisiorka.
Niby mam w "kolekcji" trochę przeróżnej biżuterii, ale praktycznie ciągle chodzę tylko w jednych i tych samych złotych kolczykach, które dostałam gdy miałam jakiś roczek... Jeśli już zakładam coś dodatkowego to przeważnie łańcuszek z sową, bo przepadam za tym motywem
a jest w tym sezonie moda na jakąś konkretną biżuterię ??
Ja jestem chora na punkcie takiej różnej biżuterii. Ostatnio poluję na bransoletkę shamballa tylko nie mogę zdecydować się czy kolorową czy jednolitą .
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź