Temat: Makijaż na wyjście do teatru
Co byście poleciły? mam takie wyjście za tydzień, a rzadko dotąd bywałam w teatrze. Czy można umalować się tak jak na wesele czy bardziej stonowany makijaż powinien być?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co byście poleciły? mam takie wyjście za tydzień, a rzadko dotąd bywałam w teatrze. Czy można umalować się tak jak na wesele czy bardziej stonowany makijaż powinien być?
Taki makijaż nie może być za ostry bo Cię pomylą z aktorką:) Ja bym zrobiła wyraziste oczy np smoky eyes i do tego delikatny makijaż ust
Zależy w co się ubierzesz, jak długa suknia to i makijaż poważniejszy, jak krótsza to delikatniejszy radzę
Wg mnie nie ostry, bo postarza
bardzo ciekawy temat macie jakies pomysły bo wlasnie mam zaproszenie do teatru
Ja bym wybrała tonacje srebrne, brokatowe cienie do powiek, rozświetlający puder na policzki, delikatny brąz szminki
Na pewno coś delikatnego, subtelnego.
Coś eleganckiego
Ja bym zrobiła ciemną oprawę oczu i błyszczyk na usta, fajny kontrast:)
Wydaje mi się, że klasyczny makijaż - podkreślone oko, ładne rzęsy i czerwona szminka Oczywiście wszystko zależy od kreacji
Do teatru to makijaż powinien być stonowany a zarazem elegancki, myślę, że bez żarówiastych kolorów.
Delikatny i elegancki nie wyzywający.
[url]http://www.anetta.com.pl[/url]
Ostatnio edytowany przez mezoterapia (2015-04-07 22:36:39)
aż zamarzyło mi się wyjście do teatru w pięknej kreacji:) makijaż delikatny i elegancki - albo podkreślone oczy albo usta.
Według mnie minęły czasy XIX wieku teraz umalowałam bym się delikatnie i elegancko stonowanie .
Ja bym postawiła na smoky eye. Taki makijaż wygląda elegancko, a do tego jest trochę mocniejszy i idealnie pasuje na wieczór. Choć też niekoniecznie musi być zrobiony w ciemnych kolorach, jeśli w takich się ktoś nie najlepiej czuje. Tu np. widziałam piaskowy smoky eye
Dość trwałe i fajnie wyglądające na oku kolorki ma paletka z Lovely także polecam
Nie można wyglądać jak po charakteryzacji - ja stawiam na makijaż, w którym dobrze się czuję.
Naturalny, w końcu wszyscy będą patrzeć na scenę, a nie na nas:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź